Τα έχωσε η Ελένη Δήμου μετά τη νίκη της Παναγιώταρου στο J2US! «Στημένο απ’ την αρχή» (Βίντεο)

Τα έχωσε η Ελένη Δήμου μετά τη νίκη της Παναγιώταρου στο J2US! «Στημένο απ’ την αρχή» (Βίντεο)

Ξέσπασε η δημοφιλής τραγουδίστρια

Αυλαία έριξε το Σάββατο 1η Ιανουαρίου το J2US με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να κατάφερε να κερδίσει το μουσικό show, με coach την Κατερίνα Λιόλιου.

Η Ελένη Δήμου ωστόσο λίγες ώρες μετά τον τελικό προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, όπου ξέσπασε κάνοντας λόγο για… στημένο παιχνίδι.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE