ΔΙΕΘΝΗ

Αλάσκα: Εγκατέλειψαν νεογέννητο μέσα στο κρύο σε μια χαρτόκουτα - ΒΙΝΤΕΟ

Αλάσκα: Εγκατέλειψαν νεογέννητο μέσα στο κρύο σε μια χαρτόκουτα - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα απίστευτο θέαμα αντίκρισε μια γυναίκα στην Αλάσκα, όταν βρήκε ένα μωρό εγκαταλελειμμένο μέσα στο κρύο. Το νεογέννητο ήταν μέσα σε μια χαρτόκουτα, τυλιγμένο με κουβέρτες, ενώ δίπλα του είχε ένα γράμμα από την απελπισμένη μητέρα που το άφησε, η οποία έλεγε ότι δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να το μεγαλώσει.

Το μωράκι βρέθηκε στις 2 το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς, με την θερμοκρασία να είναι στους -12 βαθμούς. Η Ρόξι Λέιν, κάτοικος του Φέρμπανκς, το ανακάλυψε όταν άκουσε το κλάμα του και στη συνέχεια δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media.

Το γράμμα, έγραφε: «Σε παρακαλώ βοήθησέ με! Γεννήθηκα σήμερα στις 31 Δεκεμβρίου 2021 στις 6 το πρωί. Γεννήθηκε 12 εβδομάδες πρόωρα. Η μητέρα μου με γέννησε στις 28 εβδομάδες. Οι γονείς και οι παππούδες μου δεν έχουν φαγητό και χρήματα για να με μεγαλώσουν. ΠΟΤΕ δεν ήθελαν να μου το κάνουν αυτό. Η μαμά μου είναι λυπημένη που με άφησε. Σε παρακαλώ πάρε με και βρες μου μια ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Το όνομά μου είναι Teshawn».

Το μωράκι μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του. Η Λέιν στην ανάρτησή της έγραψε ότι βρήκε το βρέφος σε ένα χάρτινο κουτί κοντά σε γραμματοκιβώτια δίπλα στο σπίτι της. Υπέθεσε ότι οι γονείς του μωρού είναι νέοι και δεν γνώριζαν ότι θα μπορούσαν να αφήσουν το παιδί σε τοπικό νοσοκομείο ή στην εκκλησία ή στην αστυνομία.

Η γυναίκα παρακάλεσε οποιονδήποτε γνωρίζει τη μητέρα να επικοινωνήσει μαζί της, καθώς μπορεί να χρειάζεται και η ίδια ιατρική φροντίδα. «Σαφώς, κάποιος στην κοινότητά μας ένιωσε τόσο χαμένος και απελπισμένος που έκανε ίσως τη δυσκολότερη επιλογή της ζωής του, αφήνοντας αυτή την αθώα ζωή στην άκρη του δρόμου χωρίς τίποτα άλλο εκτός από μερικές κουβέρτες και ένα όνομα», έγραψε στην ανάρτηση.

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top