Σεισμός στα Δωδεκάνησα: Στα 3 Ρίχτερ ανοιχτά της Τήλου

Σεισμός στα Δωδεκάνησα: Στα 3 Ρίχτερ ανοιχτά της Τήλου

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε γύρω στις 11 το πρωί της Τρίτης 4 Δεκεμβρίου στην Τήλο.

Σύμφωνα με το επίκεντρο εντοπίζεται στη θαλάσσια περιοχή 58 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του νησιού των Δωδεκανήσων. Το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 45 χιλιόμετρα.

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE