Σε κλινική σοβαρά τραυματισμένη οδηγός ποδηλάτου – Την χτύπησε μεθυσμένη οδηγός

Σε κλινική σοβαρά τραυματισμένη οδηγός ποδηλάτου – Την χτύπησε μεθυσμένη οδηγός

Γύρω στις 8.45 το πρωί σήμερα 4 Ιανουαρίου, ενώ 48χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητό της στη λεωφόρο Ποσειδώνος με κατεύθυνση την Κάτω Πάφο, σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε 52χρονη ποδηλάτισσα, η οποία ποδηλατούσε κατά μήκος της παραλίας, στην αριστερή πλευρά του δρόμου, με κατεύθυνση την Πάφο.

Η 52χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτική κλινική, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα σπονδύλου και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Στην 48χρονη διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με χαμηλότερη τελική ένδειξη 124μg% αντί 22μg%.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE