Σε κλινική σοβαρά τραυματισμένη οδηγός ποδηλάτου – Την χτύπησε μεθυσμένη οδηγός

Σε κλινική σοβαρά τραυματισμένη οδηγός ποδηλάτου – Την χτύπησε μεθυσμένη οδηγός

Γύρω στις 8.45 το πρωί σήμερα 4 Ιανουαρίου, ενώ 48χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητό της στη λεωφόρο Ποσειδώνος με κατεύθυνση την Κάτω Πάφο, σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε 52χρονη ποδηλάτισσα, η οποία ποδηλατούσε κατά μήκος της παραλίας, στην αριστερή πλευρά του δρόμου, με κατεύθυνση την Πάφο.

Η 52χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτική κλινική, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα σπονδύλου και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Στην 48χρονη διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με χαμηλότερη τελική ένδειξη 124μg% αντί 22μg%.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE