ΕΚΤΑΚΤΟ: Πυρκαγιά σε υποστατικό στην Λευκωσία - Στο σημείο Πυροσβεστικά οχήματα - ΒΙΝΤΕΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πυρκαγιά σε υποστατικό στην Λευκωσία - Στο σημείο Πυροσβεστικά οχήματα - ΒΙΝΤΕΟ

Στις φλόγες τυλιχτηκε το απόγευμα της Τρίτης (04/01) υποστατικό στην Λεωφόρο Λάρνακος στην Αγλαντζιά - Λευκωσία.

Στο σημείο κλήθηκε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία για κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Γύρω στις 6.40 ξέσπασε πυρκαγιά σε οικία στη Λεωφόρο Λάρνακος στην Αγλαντζιά. Η οικία είναι δίπλα από Υποσταθμό της ΑΗΚ. Ανταποκρίθηκαν 5 πυροσβεστικά οχήματα από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λευκωσίας συμπεριλαμβανομένου και τηλεσκοπικού βραχιονοφόρου οχήματος.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία καλεί το κοινό να απομακρυνθεί απο το χώρο της πυρκαγιάς για τη δική του ασφάλεια και για να μπορέσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις να εργαστούν.

Νεότερη πληροφορία αναφέρει ότι η οικία ήταν εγκαταλελειμμένη. 

Περισσότερα σε λίγο 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE