ΕΚΤΑΚΤΟ: Πυρκαγιά σε υποστατικό στην Λευκωσία - Στο σημείο Πυροσβεστικά οχήματα - ΒΙΝΤΕΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πυρκαγιά σε υποστατικό στην Λευκωσία - Στο σημείο Πυροσβεστικά οχήματα - ΒΙΝΤΕΟ

Στις φλόγες τυλιχτηκε το απόγευμα της Τρίτης (04/01) υποστατικό στην Λεωφόρο Λάρνακος στην Αγλαντζιά - Λευκωσία.

Στο σημείο κλήθηκε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία για κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Γύρω στις 6.40 ξέσπασε πυρκαγιά σε οικία στη Λεωφόρο Λάρνακος στην Αγλαντζιά. Η οικία είναι δίπλα από Υποσταθμό της ΑΗΚ. Ανταποκρίθηκαν 5 πυροσβεστικά οχήματα από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λευκωσίας συμπεριλαμβανομένου και τηλεσκοπικού βραχιονοφόρου οχήματος.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία καλεί το κοινό να απομακρυνθεί απο το χώρο της πυρκαγιάς για τη δική του ασφάλεια και για να μπορέσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις να εργαστούν.

Νεότερη πληροφορία αναφέρει ότι η οικία ήταν εγκαταλελειμμένη. 

Περισσότερα σε λίγο 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE