ΕΚΤΑΚΤΟ: Πυρκαγιά σε υποστατικό στην Λευκωσία - Στο σημείο Πυροσβεστικά οχήματα - ΒΙΝΤΕΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πυρκαγιά σε υποστατικό στην Λευκωσία - Στο σημείο Πυροσβεστικά οχήματα - ΒΙΝΤΕΟ

Στις φλόγες τυλιχτηκε το απόγευμα της Τρίτης (04/01) υποστατικό στην Λεωφόρο Λάρνακος στην Αγλαντζιά - Λευκωσία.

Στο σημείο κλήθηκε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία για κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Γύρω στις 6.40 ξέσπασε πυρκαγιά σε οικία στη Λεωφόρο Λάρνακος στην Αγλαντζιά. Η οικία είναι δίπλα από Υποσταθμό της ΑΗΚ. Ανταποκρίθηκαν 5 πυροσβεστικά οχήματα από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λευκωσίας συμπεριλαμβανομένου και τηλεσκοπικού βραχιονοφόρου οχήματος.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία καλεί το κοινό να απομακρυνθεί απο το χώρο της πυρκαγιάς για τη δική του ασφάλεια και για να μπορέσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις να εργαστούν.

Νεότερη πληροφορία αναφέρει ότι η οικία ήταν εγκαταλελειμμένη. 

Περισσότερα σε λίγο 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.