Με πολλά αγωνιστικά προβλήματα και… (αν τα καταφέρει) 11άδα ανάγκης!

Με πολλά αγωνιστικά προβλήματα και… (αν τα καταφέρει) 11άδα ανάγκης!

Ο ΑΠΟΕΛ έχει πολλά αγωνιστικά προβλήματα με απουσίες, κορωνοϊό και ο Σωφρόνης Αυγουστή ψάχνει να βρει ποδοσφαιριστές για να βγάλει 11άδα!

Οι γαλαζοκίτρινοι, μέχρι στιγμής, αντιμετωπίζουν κανονικά την ΠΑΕΕΚ, ωστόσο το επικρατέστερο σενάριο είναι να μην διεξαχθεί ο αγώνας. Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή, μετρά 10 συνολικά κρούσματα, εκ των οποίων τα 9 αφορούν ποδοσφαιριστές και τα τέσσερα σε παίκτες καταλόγου Α’ και 5 του καταλόγου Β’.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.