Με πολλά αγωνιστικά προβλήματα και… (αν τα καταφέρει) 11άδα ανάγκης!

Με πολλά αγωνιστικά προβλήματα και… (αν τα καταφέρει) 11άδα ανάγκης!

Ο ΑΠΟΕΛ έχει πολλά αγωνιστικά προβλήματα με απουσίες, κορωνοϊό και ο Σωφρόνης Αυγουστή ψάχνει να βρει ποδοσφαιριστές για να βγάλει 11άδα!

Οι γαλαζοκίτρινοι, μέχρι στιγμής, αντιμετωπίζουν κανονικά την ΠΑΕΕΚ, ωστόσο το επικρατέστερο σενάριο είναι να μην διεξαχθεί ο αγώνας. Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή, μετρά 10 συνολικά κρούσματα, εκ των οποίων τα 9 αφορούν ποδοσφαιριστές και τα τέσσερα σε παίκτες καταλόγου Α’ και 5 του καταλόγου Β’.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE