Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Τμήματος Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης για σήμερα - Όλες οι πληροφορίες

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Τμήματος Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης για σήμερα - Όλες οι πληροφορίες

Το Τμήμα Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης ενημερώνει το κοινό, ότι λόγω μεγάλου αριθμού επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού σε προσωπικό του Τμήματος, αναστέλλει προσωρινά την παροχή υπηρεσιών εξυπηρέτησης του κοινού, για σήμερα 05.01.2022.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε στο πλαίσιο τήρησης του σχετικού υγειονομικού πρωτοκόλλου, απολύμανσης των χώρων εργασίας και εξυπηρέτησης του κοινού, με γνώμονα την ασφάλεια του κοινού και του προσωπικού.

Ως εκ τούτου, για αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως μην προσέρχονται στο Τμήμα για εξυπηρέτηση για οποιοδήποτε σκοπό, όπως για υποβολή αιτήσεων, παραλαβή εγγράφων κλπ. Στις περιπτώσεις δε που απαιτείται η άμεση έκδοση διαβατηρίου ή για άλλους λόγους επείγουσας φύσεως, καλείται το κοινό να αποτείνεται στην Επαρχιακή Διοίκηση Λευκωσίας για εξυπηρέτηση.

Το Τμήμα θα επαναλειτουργήσει κανονικά την Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2022.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: ΠτΔ: Επιβεβαιώνει ότι δεν υπέβαλε παραίτηση ο Σ. Αγγελίδης – Η πρώτη τοποθέτηση

VIDEO: ΠτΔ: Επιβεβαιώνει ότι δεν υπέβαλε παραίτηση ο Σ. Αγγελίδης – Η πρώτη τοποθέτηση

Σε δηλώσεις για την επικαιρότητα προέβη σήμερα το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE