Εντοπίστηκε ο 69χρονος που απουσίαζε από την οικία του στη Λευκωσία και είναι καλά στην υγεία του

Εντοπίστηκε ο 69χρονος που απουσίαζε από την οικία του στη Λευκωσία και είναι καλά στην υγεία του

Εντοπίστηκε πριν από λίγη ώρα ο 69χρονος, ο οποίος είχε δηλωθεί στην Αστυνομία ως ελλείπον πρόσωπο, αφού απουσίαζε από την κατοικία του στη Λευκωσία, από τις 3.00 το απόγευμα της Τρίτης, 04 Ιανουαρίου, 2022.

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία του 69χρονου έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία το πρωί της Τετάρτης, 05 Ιανουαρίου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Ακολούθως, γύρω στις 11.00 πριν το μεσημέρι της Τετάρτης, ο 69χρονος παρουσιάστηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμιας, όπου διαπιστώθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας ότι αυτός είναι καλά στην υγεία του.

Μετά και τον εντοπισμό του δεν χρίζει η περαιτέρω δημοσίευση της φωτογραφίας και των προσωπικών του στοιχείων.

Η Αστυνομία ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο στον εντοπισμό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE