ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επεισόδια Χλώρακα: Για μαζικές κινητοποιήσεις προειδοποιούν οι κάτοικοι - Περιπολίες ΜΜΑΔ στην περιοχή

Επεισόδια Χλώρακα: Για μαζικές κινητοποιήσεις προειδοποιούν οι κάτοικοι - Περιπολίες ΜΜΑΔ στην περιοχή

Δεν μπορεί να γίνει ενσωμάτωση σε «συνθήκες γκέτο» αλλά μέσα από τη σωστή διασπορά ατόμων, ανέφερε ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Χλώρακας, Νικόλας Λιασίδης, ενώ είπε ότι αν δεν ληφθούν μέτρα τις επόμενες μέρες, οι κάτοικοι της περιοχής προτίθενται να προχωρήσουν με δυναμικές κινητοποιήσεις και κλείσιμο του δρόμου.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Λιασίδης ανέφερε πως το μήνυμα που στέλνει η κοινοτική αρχή της Χλώρακας είναι πως πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα, ώστε να κλείσει συγκεκριμένο συγκρότημα κατοικιών που φιλοξενεί 500-600 άτομα, παρά το σχετικό διάταγμα του Υπουργείου Εσωτερικών της 3 Δεκεμβρίου 2020, το οποίο απαγορεύει την εγκατάσταση πρόσθετων αιτητών πολιτικού ασύλου.

Δυστυχώς, παρατήρησε, «παραβιάζεται το συγκεκριμένο διάταγμα πολλάκις και προκλητικά» και κάλεσε το κράτος να παρέμβει.

Πρόσθεσε επίσης πως ύστερα από ενημέρωση που έτυχαν, μετά και το χτεσινό επεισόδιο, τις επόμενες μέρες θα περιπολεί και η ΜΜΑΔ στην περιοχή της Χλώρακας.

Αναφερόμενος στο χτεσινό επεισόδιο ο κ. Λιασίδης είπε πως για ακόμη μια φορά χτες έζησαν «σκηνές τρόμου» λόγω μιας ομάδας ατόμων, που ήταν οπλισμένα με ξύλα, πέτρες και μπαλτάδες, και παρενοχλούσαν διερχόμενα αυτοκίνητα, με τον κοινοτάρχης να λέει πως δεν νιώθουν ασφάλεια στην Χλώρακα.

Για το συγκρότημα στο οποίο διαμένουν 500-600 πρόσωπα, το οποίο, όπως είπε, με σχετικό διάταγμα της Επάρχου Πάφου κρίνεται ακατάλληλο, είπε πως έχει δοθεί προφορική οδηγία δύο μηνών για συμμόρφωση του διαχειριστή με υπόδειξη της Επάρχου, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top