ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Τατάρ-Χαρμαντζί για τον σταθμό επεξεργασίας λυμάτων στη Μια Μηλιά

Συνάντηση Τατάρ-Χαρμαντζί για τον σταθμό επεξεργασίας λυμάτων στη Μια Μηλιά

Ο Ερσίν Τατάρ συναντήθηκε χθες με τον «δήμαρχο» Λευκωσίας Μεχμέτ Χαρμαντζί, στον οποίο ανέφερε ότι ενοχλεί την ΕΕ το συσσωρευμένο χρέος του «δήμου» προς την εταιρεία που διαχειρίζεται τον σταθμό επεξεργασίας λυμάτων στην κατεχόμενη Μια Μηλιά.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, σημειώνοντας ότι το 30% του κόστους διαχείρισης στην γερμανική εταιρεία θα πρέπει να καταβάλλεται από τον «δήμο» της κατεχόμενης Λευκωσίας, ο Τ/κ ηγέτης είπε στον κ. Χαρμαντζί ότι αξιωματούχοι της ΕΕ του μετέφεραν ότι συσσωρεύτηκε μεγάλο χρέος του «δήμου» προς την εν λόγω εταιρεία.

Ανέφερε ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να παρακολουθεί τα έργα που διεξάγονται εκ μέρους των «δήμων» στα κατεχόμενα με χρηματοδότηση της ΕΕ και να συναντάται με «δήμους» σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ο Ερσίν Τατάρ πρόσθεσε ότι αποδίδει σημασία στα έργα που διεξάγονται με χρηματοδότηση της ΕΕ και των Ηνωμένων Εθνών και θα συμβάλουν στην άνοδο του βιοτικού επιπέδου του τουρκοκυπριακού «λαού».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της «προεδρίας», στην συνάντηση παρών ήταν και ο Χουσεϊν Αμτζάογλου, υπεύθυνος του «κέντρου συντονισμού ΕΕ» στην «πρωθυπουργία».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top