Οι συμπλοκές στη Χλώρακα σε ευρεία σύσκεψη Υπουργών και Αρχηγού Αστυνομίας

Οι συμπλοκές στη Χλώρακα σε ευρεία σύσκεψη Υπουργών και Αρχηγού Αστυνομίας

Οι συμπλοκές στη Χλώρακα βρέθηκαν στο επίκεντρο ευρείας σύσκεψης με στόχο να τροχιοδρομηθούν αποφάσεις για αντιμετώπιση της κατάστασης.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, στη σύσκεψη συμμετείχαν η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, ο Υπουργός Εσωτερικών, η Υφυπουργός Κοινωνικής  Πρόνοιας, ο Αρχηγός Αστυνομίας και εκπρόσωπος της Νομικής Υπηρεσίας και σε αυτήν «συζητήθηκαν τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στη Χλώρακα με στόχο την αντιμετώπιση της έκρυθμης κατάστασης που δημιουργήθηκε».
 
«Κατά τη σύσκεψη συζητήθηκε η όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί προκειμένου να αξιολογηθεί ευρύτερα το πρόβλημα και να τροχοδρομηθούν άμεσα οι σωστές αποφάσεις ώστε να αντιμετωπιστεί συντονισμένα από όλες τις υπηρεσίες το θέμα στην ολότητα του», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE