Άνοιξαν σπίτι στη Λεμεσό - Μπήκαν από την κουζίνα και άρπαξαν G3 και σφαίρες

Άνοιξαν σπίτι στη Λεμεσό - Μπήκαν από την κουζίνα και άρπαξαν G3 και σφαίρες

Ένα στρατιωτικό τυφέκιο τύπου G3 και 200 σφαίρες απέσπασαν, μεταξύ άλλων, διαρρήκτες οικίας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, όπως κατήγγειλε 48χρονος έφεδρος, η οικία του διαρρήχθηκε μεταξύ 5 και 6 Ιανουαρίου (18:00-05:30) και ότι από αυτήν κλάπηκε στρατιωτικό του τυφέκιο G3, 200 σφαίρες, το στρατιωτικό σακίδιο του, καθώς επίσης ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, μια φωτογραφική μηχανή κ.α.

Τη σκηνή επισκέφθηκαν αξιωματικός και μελή του ΤΑΕ Λεμεσού, για επιτόπιες εξετάσεις, ενώ διαπιστώθηκε ότι παραβιάστηκε η είσοδος της κουζίνας της οικίας με αιχμηρό αντικείμενο.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια επιστημονικές εξετάσεις.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παζάρι για γερά νεύρα στη Βουλή: Η «μάχη» των Επιτροπών, το «μήλον της έριδος» και το μπλόκο στο ΕΛΑΜ

Παζάρι για γερά νεύρα στη Βουλή: Η «μάχη» των Επιτροπών, το «μήλον της έριδος» και το μπλόκο στο ΕΛΑΜ

Παραμένουν οι διαφωνίες των κομμάτων για τις Προεδρίες των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών όπως ξεδιπλώθηκαν και στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επιλογής που συνήλθε αμέσως μετά την Ολομέλεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE