Άνοιξαν σπίτι στη Λεμεσό - Μπήκαν από την κουζίνα και άρπαξαν G3 και σφαίρες

Άνοιξαν σπίτι στη Λεμεσό - Μπήκαν από την κουζίνα και άρπαξαν G3 και σφαίρες

Ένα στρατιωτικό τυφέκιο τύπου G3 και 200 σφαίρες απέσπασαν, μεταξύ άλλων, διαρρήκτες οικίας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, όπως κατήγγειλε 48χρονος έφεδρος, η οικία του διαρρήχθηκε μεταξύ 5 και 6 Ιανουαρίου (18:00-05:30) και ότι από αυτήν κλάπηκε στρατιωτικό του τυφέκιο G3, 200 σφαίρες, το στρατιωτικό σακίδιο του, καθώς επίσης ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, μια φωτογραφική μηχανή κ.α.

Τη σκηνή επισκέφθηκαν αξιωματικός και μελή του ΤΑΕ Λεμεσού, για επιτόπιες εξετάσεις, ενώ διαπιστώθηκε ότι παραβιάστηκε η είσοδος της κουζίνας της οικίας με αιχμηρό αντικείμενο.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια επιστημονικές εξετάσεις.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Ευελπιστώ αύριο να ακούσω θετικές εξελίξεις, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε σχέση με τα αποτελέσματα της τριμερούς συνάντησης ανάμεσα στον ίδιο, τον ΓΓ των ΗΕ και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE