Άνοιξαν σπίτι στη Λεμεσό - Μπήκαν από την κουζίνα και άρπαξαν G3 και σφαίρες

Άνοιξαν σπίτι στη Λεμεσό - Μπήκαν από την κουζίνα και άρπαξαν G3 και σφαίρες

Ένα στρατιωτικό τυφέκιο τύπου G3 και 200 σφαίρες απέσπασαν, μεταξύ άλλων, διαρρήκτες οικίας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, όπως κατήγγειλε 48χρονος έφεδρος, η οικία του διαρρήχθηκε μεταξύ 5 και 6 Ιανουαρίου (18:00-05:30) και ότι από αυτήν κλάπηκε στρατιωτικό του τυφέκιο G3, 200 σφαίρες, το στρατιωτικό σακίδιο του, καθώς επίσης ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, μια φωτογραφική μηχανή κ.α.

Τη σκηνή επισκέφθηκαν αξιωματικός και μελή του ΤΑΕ Λεμεσού, για επιτόπιες εξετάσεις, ενώ διαπιστώθηκε ότι παραβιάστηκε η είσοδος της κουζίνας της οικίας με αιχμηρό αντικείμενο.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια επιστημονικές εξετάσεις.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE