Άνοιξαν σπίτι στη Λεμεσό - Μπήκαν από την κουζίνα και άρπαξαν G3 και σφαίρες

Άνοιξαν σπίτι στη Λεμεσό - Μπήκαν από την κουζίνα και άρπαξαν G3 και σφαίρες

Ένα στρατιωτικό τυφέκιο τύπου G3 και 200 σφαίρες απέσπασαν, μεταξύ άλλων, διαρρήκτες οικίας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, όπως κατήγγειλε 48χρονος έφεδρος, η οικία του διαρρήχθηκε μεταξύ 5 και 6 Ιανουαρίου (18:00-05:30) και ότι από αυτήν κλάπηκε στρατιωτικό του τυφέκιο G3, 200 σφαίρες, το στρατιωτικό σακίδιο του, καθώς επίσης ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, μια φωτογραφική μηχανή κ.α.

Τη σκηνή επισκέφθηκαν αξιωματικός και μελή του ΤΑΕ Λεμεσού, για επιτόπιες εξετάσεις, ενώ διαπιστώθηκε ότι παραβιάστηκε η είσοδος της κουζίνας της οικίας με αιχμηρό αντικείμενο.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια επιστημονικές εξετάσεις.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Στον βωμό της σπουδής κάποιων να αποδείξουν ότι είναι αντιπολίτευση, θυσιάζονται κρίσιμες στρατηγικές επιδιώξεις της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο  Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης για την απόρριψη του νομοσχεδίου για την παράταση της θητείας της Υφυπουργού Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Μαριλένας Ραουνά.

BEST OF TOTHEMAONLINE