Σύλια Ιωαννίδου: Θλίψη για τον θάνατο του συζύγου της, Νεόφυτου Δημοσθένους

Σύλια Ιωαννίδου: Θλίψη για τον θάνατο του συζύγου της, Νεόφυτου Δημοσθένους

Δύσκολες ώρες για την αρχισυντάκτρια του περιοδικού Μadame Figaro Κύπρου και μίας εκ των τριών Chasers του τηλεπαιχνιδιού "The Chase" Σύλια Ιωαννίδου.

Πριν από λίγο έφυγε από τη ζωή ο σύζυγος της Νεόφυτος Δημοσθένους που εργαζόταν για πολλά χρόνια στο κανάλι ΣΙΓΜΑ ως υπεύθυνος των κινηματογραφιστών και ήταν ένα από τα πιο πρόσχαρα και αγαπητά πρόσωπα του καναλιού. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifenewsCy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE