Σύλια Ιωαννίδου: Θλίψη για τον θάνατο του συζύγου της, Νεόφυτου Δημοσθένους

Σύλια Ιωαννίδου: Θλίψη για τον θάνατο του συζύγου της, Νεόφυτου Δημοσθένους

Δύσκολες ώρες για την αρχισυντάκτρια του περιοδικού Μadame Figaro Κύπρου και μίας εκ των τριών Chasers του τηλεπαιχνιδιού "The Chase" Σύλια Ιωαννίδου.

Πριν από λίγο έφυγε από τη ζωή ο σύζυγος της Νεόφυτος Δημοσθένους που εργαζόταν για πολλά χρόνια στο κανάλι ΣΙΓΜΑ ως υπεύθυνος των κινηματογραφιστών και ήταν ένα από τα πιο πρόσχαρα και αγαπητά πρόσωπα του καναλιού. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifenewsCy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE