Διευκρινίζει για τα τεστ των μαθητών το Υπ. Υγείας - Πότε πρέπει να γίνει η εξέταση

Διευκρινίζει  για τα τεστ των μαθητών το Υπ. Υγείας - Πότε πρέπει να γίνει η εξέταση

Το Υπουργείο Υγείας σε ανακοίνωση του, υπενθυμίζει το κοινό πως βάσει των τελευταίων αποφάσεων του Υπουργικού Συμβουλίου, κατά την λειτουργία των σχολείων δημοτικής και μέσης εκπαίδευσης τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, οι μαθητές, οι καθηγητές και το προσωπικό των σχολικών μονάδων που προσέρχονται, ανεξαρτήτως ιστορικού εμβολιασμού θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητική εργαστηριακή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Rapid test ισχύος 48 ωρών.

Διευκρινίζεται πως η περίοδος 48 ωρών αφορά στην ώρα προσέλευσης, και ως εκ τούτου η εξέταση θα μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε χρονικό πλαίσιο εντός του Σαββατοκύριακου.

Για διευκόλυνση των πολιτών και για αποφυγή συνωστισμού και ταλαιπωρίας, το Υπουργείο Υγείας έχει προχωρήσει σε αύξηση του αριθμού τοποθεσιών δειγματοληψίας ανά το παγκύπριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Έκτακτη συνεδρία για την υπόθεση του Videogate και το πόρισμα του ποινικού ανακριτή Ανδρέα Πασχαλίδη θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή, 31 Ιουλίου, η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Θεσμών, Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως, με στόχο να εξετάσει το σύνολο της ανακριτικής διαδικασίας και τα συμπεράσματα της έρευνας, ενώ θα ζητηθεί και η κατάθεση ολόκληρου του πορίσματος στη Βουλή.

BEST OF TOTHEMAONLINE