Διευκρινίζει για τα τεστ των μαθητών το Υπ. Υγείας - Πότε πρέπει να γίνει η εξέταση

Διευκρινίζει  για τα τεστ των μαθητών το Υπ. Υγείας - Πότε πρέπει να γίνει η εξέταση

Το Υπουργείο Υγείας σε ανακοίνωση του, υπενθυμίζει το κοινό πως βάσει των τελευταίων αποφάσεων του Υπουργικού Συμβουλίου, κατά την λειτουργία των σχολείων δημοτικής και μέσης εκπαίδευσης τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, οι μαθητές, οι καθηγητές και το προσωπικό των σχολικών μονάδων που προσέρχονται, ανεξαρτήτως ιστορικού εμβολιασμού θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητική εργαστηριακή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Rapid test ισχύος 48 ωρών.

Διευκρινίζεται πως η περίοδος 48 ωρών αφορά στην ώρα προσέλευσης, και ως εκ τούτου η εξέταση θα μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε χρονικό πλαίσιο εντός του Σαββατοκύριακου.

Για διευκόλυνση των πολιτών και για αποφυγή συνωστισμού και ταλαιπωρίας, το Υπουργείο Υγείας έχει προχωρήσει σε αύξηση του αριθμού τοποθεσιών δειγματοληψίας ανά το παγκύπριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE