ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην εξέταση αιτήσεων σύνταξης» - Περιμένουν πάνω απο 6 μήνες να πληρωθούν

«Αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην εξέταση αιτήσεων σύνταξης» - Περιμένουν πάνω απο 6 μήνες να πληρωθούν

Η Ένωση Κυπρίων Συνταξιούχων με σημερινή της ανακοίνωση σημειώνει ότι συνεχίζεται η «απαράδεκτα μεγάλη και αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην εξέταση των αιτήσεων από το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, με αποτέλεσμα δικαιούχοι σύνταξης να αναμένουν έξι -  επτά ή και περισσοτέρους μήνες για να πληρωθούν».

 
Η ΕΚΥΣΥ υπενθυμίζει ότι το σοβαρό αυτό πρόβλημα το έθεσε ξανά στην Υπουργό Εργασίας  τον περασμένο Σεπτέμβριο, απαιτώντας να βρεθεί επιτέλους λύση σε αυτό το πρόβλημα και οι αιτήσεις να εξετάζονται άμεσα.

«Δυστυχώς όμως μέχρι σήμερα κάτι τέτοιο δεν έγινε και το αποδεικνύουν τα στοιχεία που παρουσιάζει το Τμήμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων» ως προς τον χρόνο εξέτασεις των διαφόρων αιτήσεων αναφέρει η ΕΚΥΣΥ .

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top