Ληστεία με το καλημέρα - Τρία άτομα μπούκαραν σε περίπτερο στη Λάρνακα

Ληστεία με το καλημέρα - Τρία άτομα μπούκαραν σε περίπτερο στη Λάρνακα

Γύρω στις 2 τα ξημερώματα σήμερα Σάββατο 8 Ιανουαρίου, τρία άτομα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με προστατευτικές μάσκες, εισήλθαν σε περίπτερο στη Λάρνακα, όπου, φέρονται να απείλησαν τον 21χρονο υπάλληλο με πιστόλι και μαχαίρι.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ένας εκ των δραστών, απέσπασε από το ταμείο χρηματικό ποσό, ενώ δεύτερος δράστης έκλεψε χρηματικό ποσό από το πορτοφόλι του 21χρονου.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας όπου, από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, οι δράστες φέρονται να είναι ινδικής καταγωγής, λεπτής σωματικής διάπλασης ύψους 1,70μ. περίπου.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE