Ληστεία με το καλημέρα - Τρία άτομα μπούκαραν σε περίπτερο στη Λάρνακα

Ληστεία με το καλημέρα - Τρία άτομα μπούκαραν σε περίπτερο στη Λάρνακα

Γύρω στις 2 τα ξημερώματα σήμερα Σάββατο 8 Ιανουαρίου, τρία άτομα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με προστατευτικές μάσκες, εισήλθαν σε περίπτερο στη Λάρνακα, όπου, φέρονται να απείλησαν τον 21χρονο υπάλληλο με πιστόλι και μαχαίρι.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ένας εκ των δραστών, απέσπασε από το ταμείο χρηματικό ποσό, ενώ δεύτερος δράστης έκλεψε χρηματικό ποσό από το πορτοφόλι του 21χρονου.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας όπου, από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, οι δράστες φέρονται να είναι ινδικής καταγωγής, λεπτής σωματικής διάπλασης ύψους 1,70μ. περίπου.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE