Ληστεία με το καλημέρα - Τρία άτομα μπούκαραν σε περίπτερο στη Λάρνακα

Ληστεία με το καλημέρα - Τρία άτομα μπούκαραν σε περίπτερο στη Λάρνακα

Γύρω στις 2 τα ξημερώματα σήμερα Σάββατο 8 Ιανουαρίου, τρία άτομα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με προστατευτικές μάσκες, εισήλθαν σε περίπτερο στη Λάρνακα, όπου, φέρονται να απείλησαν τον 21χρονο υπάλληλο με πιστόλι και μαχαίρι.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ένας εκ των δραστών, απέσπασε από το ταμείο χρηματικό ποσό, ενώ δεύτερος δράστης έκλεψε χρηματικό ποσό από το πορτοφόλι του 21χρονου.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας όπου, από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, οι δράστες φέρονται να είναι ινδικής καταγωγής, λεπτής σωματικής διάπλασης ύψους 1,70μ. περίπου.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Λίγες ώρες απομένουν πλέον μέχρι την εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής, σε μια διαδικασία που εξελίσσεται σε πολιτικό θρίλερ, καθώς οι ισορροπίες παραμένουν ρευστές και κανένα στρατόπεδο δεν εμφανίζεται βέβαιο για το τελικό αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE