Οι 22 αποβολές του πρωταθλήματος – Πόσες φορές δόθηκαν… μέσω VAR; (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι 22 αποβολές του πρωταθλήματος – Πόσες φορές δόθηκαν… μέσω VAR; (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο αγώνες πραγματοποιήθηκαν για την 15η αγωνιστική λόγω των αναβολών, δύο αποβολές δόθηκαν από τους διαιτητές των αγώνων Εθνικός-Δόξα (Τρϊτσκέφσκι) και Πάφος-Ομόνοια (Κβίντα).

Για πρώτη φορά διαιτητής κλήθηκε από το VAR για να εξετάσει περίπτωση κόκκινης κάρτας στο ματς Ομόνοια-Δόξα, με τον Κωνσταντίνο Φελλά να αποβάλλει τον Ζόρντι Γκόμεθ στο 85′ του αγώνα, ενώ ακολούθησαν ακόμα 4 περιπτώσεις όπου διαιτητής πήγε σε onfield review και στο τέλος απέβαλε ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ο αιφνιδιαστικός ανασχηματισμός που ανακοίνωσε την Παρασκευή το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακατεύει πλήρως την πολιτική τράπουλα, επιβεβαιώνοντας ότι το Προεδρικό έχει περάσει πλέον σε μια φάση ξεκάθαρης πολιτικής στόχευσης. Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης δεν επιδιώκει απλώς τη λειτουργικότητα, αλλά φανερώνει μια στρατηγική που κοιτά ευθέως προς το 2028 και τις επόμενες Προεδρικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE