Πολύνεκρο τροχαίο στην Αίγυπτο - Συγκρούστηκαν μεταξύ τους δύο λεωφορεία

Πολύνεκρο τροχαίο στην Αίγυπτο - Συγκρούστηκαν μεταξύ τους δύο λεωφορεία

Τουλάχιστον 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 17 τραυματίστηκαν σήμερα Σάββατο 8 Ιανουαρίου νωρίς το πρωί σε τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν δύο λεωφορεία στο νότιο τμήμα της χερσονήσου του Σινά, στην Αίγυπτο, σύμφωνα με αξιωματούχους των υπηρεσιών ασφάλειας.

Η ομίχλη και η υπερβολική ταχύτητα που είχαν αναπτύξει οι δύο οδηγοί ευθύνονται για το δυστύχημα αυτό, το οποίο έγινε κοντά στην Ελ-Τορ, πρωτεύουσα της επαρχίας του Νοτίου Σινά, σε απόσταση 400 χιλιομέτρων νοτιοανατολικά του Καΐρου, διευκρίνισαν οι ίδιες πηγές.

Το λεωφορείο είχε ξεκινήσει από το Κάιρο και κατευθυνόταν προς το Σαρμ ελ Σέιχ, στην Ερυθρά Θάλασσα, όταν συγκρούστηκε με το μικρό λεωφορείο.

Όλοι οι τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της πόλης Ελ Τορ. Πολλά δυστυχήματα σημειώνονται στην Αίγυπτο, όπου η συντήρηση του οδικού δικτύου δεν είναι καλή και δεν τηρείται σε μεγάλο βαθμό ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, 7.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαία στην Αίγυπτο το 2020.

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE