Πήρε σβάρνα τα κοινοτικά συμβούλια - Κατάφερε να κλέψει πάνω από 16 χιλιάδες

Πήρε σβάρνα τα κοινοτικά συμβούλια - Κατάφερε να κλέψει πάνω από 16 χιλιάδες

Υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών σε κοινοτικά συμβούλια εξετάζει η Αστυνομία. 

Συγκεκριμένα, μαρτυρία έδωσε 29χρονο για αριθμό διαρρήξεων σε οικήματα και γραφεία Κοινοτικών Συμβουλίων σε διάφορα χωριά της Επαρχίας Λεμεσού.

Ο 29χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και βρίσκεται υπό κράτηση.

Με βάση τις έρευνες της Αστυνομίας, διαπράχθηκαν συνολικά 17 διαρρήξεις στο διάστημα μεταξύ Σεπτεμβρίου-Δεκεμβρίου 2021, ενώ ταυτοποιήθηκαν και δυο υποθέσεις κλοπών πιστωτικών καρτών.

Το συνολικό ύψος της κλαπείσας περιουσίας ανέρχεται στα €16.656.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία – Στο 32,3% η προσέλευση

LIVE: Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία – Στο 32,3% η προσέλευση

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE