Πήρε σβάρνα τα κοινοτικά συμβούλια - Κατάφερε να κλέψει πάνω από 16 χιλιάδες

Πήρε σβάρνα τα κοινοτικά συμβούλια - Κατάφερε να κλέψει πάνω από 16 χιλιάδες

Υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών σε κοινοτικά συμβούλια εξετάζει η Αστυνομία. 

Συγκεκριμένα, μαρτυρία έδωσε 29χρονο για αριθμό διαρρήξεων σε οικήματα και γραφεία Κοινοτικών Συμβουλίων σε διάφορα χωριά της Επαρχίας Λεμεσού.

Ο 29χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και βρίσκεται υπό κράτηση.

Με βάση τις έρευνες της Αστυνομίας, διαπράχθηκαν συνολικά 17 διαρρήξεις στο διάστημα μεταξύ Σεπτεμβρίου-Δεκεμβρίου 2021, ενώ ταυτοποιήθηκαν και δυο υποθέσεις κλοπών πιστωτικών καρτών.

Το συνολικό ύψος της κλαπείσας περιουσίας ανέρχεται στα €16.656.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE