Πήρε σβάρνα τα κοινοτικά συμβούλια - Κατάφερε να κλέψει πάνω από 16 χιλιάδες

Πήρε σβάρνα τα κοινοτικά συμβούλια - Κατάφερε να κλέψει πάνω από 16 χιλιάδες

Υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών σε κοινοτικά συμβούλια εξετάζει η Αστυνομία. 

Συγκεκριμένα, μαρτυρία έδωσε 29χρονο για αριθμό διαρρήξεων σε οικήματα και γραφεία Κοινοτικών Συμβουλίων σε διάφορα χωριά της Επαρχίας Λεμεσού.

Ο 29χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και βρίσκεται υπό κράτηση.

Με βάση τις έρευνες της Αστυνομίας, διαπράχθηκαν συνολικά 17 διαρρήξεις στο διάστημα μεταξύ Σεπτεμβρίου-Δεκεμβρίου 2021, ενώ ταυτοποιήθηκαν και δυο υποθέσεις κλοπών πιστωτικών καρτών.

Το συνολικό ύψος της κλαπείσας περιουσίας ανέρχεται στα €16.656.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE