Προβαίνει σήμερα σε δηλώσεις ο Νίκος Χριστοδουλίδης

Προβαίνει σήμερα σε δηλώσεις ο Νίκος Χριστοδουλίδης

Σύμφωνα με ανακοίνωση ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, θα προβεί σε δηλώσεις σήμερα το πρωί της Κυριακής 9 Ιανουαρίου. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η οποία εκδόθηκε αργά του βράδυ του Σαββάτου, ο κ. Χριστοδουλίδης θα προβεί σε δηλώσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στις 11:30 το πρωί στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, κάλεσε τον Νίκο Χριστοδουλίδη να υποβάλει την υποψηφιότητά του την Δευτέρα και αφού γίνει αυτό, τότε να γίνουν εσωκομματικές εκλογές για την Προεδρία του κόμματος αφού ο ίδιος δηλώνει έτοιμος να παραιτηθεί από την Προεδρία.

Αναφέροντας ότι στόχος του είναι να αποφύγει το ενδεχόμενο διάσπασης του κόμματος, ο κ. Νεοφύτου πρότεινε στον Νίκο Χριστοδουλίδη να ακολουθήσουν την συμβουλή του Γλαύκου Κληρίδη, ότι η κάλπη είναι η καλύτερη και σωστή δημοσκόπηση.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: «Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων - Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης

LIVE: «Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων - Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης

«Πέφτει η αυλαία» σήμερα στην πολύκροτη ποινική υπόθεση για το πρόγραμμα για κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων ξένων επενδυτών που συνδέεται με το ρεπορτάζ του Al Jazeera, στη βάση και του πορίσματος που ετοίμασε η Επιτροπή Μύρωνα Νικολάτου. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ανακοινώνει την απόφασή του για την ενοχή ή μη των κατηγορουμένων, πρώην Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και πρώην βουλευτή και επιχειρηματία Χριστάκη Τζιοβάνη, σε μια διαδικασία που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE