Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία σε περίπτερο - Η σπείρα που χτυπά και εξαφανίζεται στο μικροσπόπιο των Αρχών

Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία σε περίπτερο - Η σπείρα που χτυπά και εξαφανίζεται στο μικροσπόπιο των Αρχών

Πονοκέφαλο προκαλέι στις Αρχές, η σπείρα Ινδών που χτυπά σε περίπτερα υπό την απειλή μαχαιριού και πιστολιού και αποσπούν μεγάλα χρηματικά ποσά από τις ταμειακές μηχανές. 

Η συγκεκριμένη σπείρα σε διάστημα 15 ημερών χτύπησε σε τέσσερα περίπτερα στη Λεμεσό και σε ένα στη Λάρνακα με τον τρόπο δράσης των ληστών να φαίνεται να είναι ακριβώς ο ίδιος. 

Ωστόσο το γεγονός ότι οι Αρχές έχουν στα χέρια τους πλούσιο οπτικογραφημένο υλικό από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης φαίνεται να βοηθά στις έρευνες για εντοπισμό τους.

Ένα από αυτά εξασφάλισε και το ThemaOnline, που όπως φαίνεται οι δράστες μπουκάρουν στο περίπτερο απειλούν τους υπάλληλους με όπλο για να τους δώσουν τα χρήματα που βρίσκονται στην ταμειακή μηχανή και εξαφανίζονται. 

Δείτε το εν λόγω βίντεο 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE