ΔΗΣΥ: Δόθηκαν ευκαιρίες στον Χριστοδουλίδη – Διορία μέχρι αύριο 10/1

ΔΗΣΥ: Δόθηκαν ευκαιρίες στον Χριστοδουλίδη – Διορία μέχρι αύριο 10/1

"Στον κ. Χριστοδουλίδη δόθηκε κάθε ευκαιρία να λειτουργήσει μέσα στο κόμμα που τον εξέθρεψε και τον ανέδειξε, αντί να αποφασίσει μια άλλη πορεία", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

Δόθηκε και η επιλογή της δημοκρατικής εκλογής, όπου τα 51,000 μέλη μας θα επιλέξουν ελεύθερα. Ο χαρακτηρισμός μιας τέτοιας διαδικασίας ως «ζούγκλα και αναρχία» αποτελεί ολίσθημα που δείχνει περιφρόνηση προς τη βάση και τη Δημοκρατία.

Η επιλογή αυτή παραμένει ανοικτή μέχρι αύριο.

Ο κόσμος του Δημοκρατικού Συναγερμού έχει μνήμη και κρίση. Γι’ αυτό δεν θα επιτρέψει να στρωθεί το χαλί στο ΑΚΕΛ, ούτε να επαναληφθεί το 2003.

Εμείς συνεχίζουμε. Ενωμένοι και δυνατοί. Με την πεποίθηση ότι το συμφέρον της πατρίδας περνά μέσα από έναν Δημοκρατικό Συναγερμό ισχυρό και νικητή. Η ομοψυχία μας θα είναι και πάλι η καλύτερη απάντηση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE