ΠΡΟΣΟΧΗ: Πυκνή ομίχλη και στον αυτοκινητόδρομο – Με φώτα πορείας τα οχήματα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πυκνή ομίχλη και στον αυτοκινητόδρομο – Με φώτα πορείας τα οχήματα

Στον αυτοκινητόδρομο Λ/σίας – Λ/σού παρά την περιοχή Ζυγίου, λόγω πυκνής ομίχλης, η ορατότητα είναι πολύ περιορισμένη.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να έχουν τα φώτα πορείας τους αναμμένα κ να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας.

Στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, παρά τις περιοχές Χα Ποτάμι, Κούκλια και Τίμη, λόγω ομίχλης και έντονης βροχόπτωσης, η ορατότητα είναι πολύ περιορισμένη. Oδηγοί ιδιαίτερα προσεκτικοί, χαμηλές ταχύτητες, φώτα πορείας αναμμένα και αποστάσεις ασφαλείας.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE