ΠΡΟΣΟΧΗ: Πυκνή ομίχλη και στον αυτοκινητόδρομο – Με φώτα πορείας τα οχήματα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πυκνή ομίχλη και στον αυτοκινητόδρομο – Με φώτα πορείας τα οχήματα

Στον αυτοκινητόδρομο Λ/σίας – Λ/σού παρά την περιοχή Ζυγίου, λόγω πυκνής ομίχλης, η ορατότητα είναι πολύ περιορισμένη.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να έχουν τα φώτα πορείας τους αναμμένα κ να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας.

Στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, παρά τις περιοχές Χα Ποτάμι, Κούκλια και Τίμη, λόγω ομίχλης και έντονης βροχόπτωσης, η ορατότητα είναι πολύ περιορισμένη. Oδηγοί ιδιαίτερα προσεκτικοί, χαμηλές ταχύτητες, φώτα πορείας αναμμένα και αποστάσεις ασφαλείας.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.