ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπό κράτηση στο Νοσοκομείο Πάφου ο 29χρονος ύποπτος για 17 διαρρήξεις στην επαρχία Λεμεσού

Υπό κράτηση στο Νοσοκομείο Πάφου ο 29χρονος ύποπτος για 17 διαρρήξεις στην επαρχία Λεμεσού

Αύριο Δευτέρα 10/1 αναμένεται να ανακοινώσει την απόφαση του το δικαστήριο, στο αίτημα της Αστυνομίας για την προσωποκράτηση 29χρονου, ο οποίος συνελήφθη σε σχέση με 17 υποθέσεις διαρρήξεων γραφείων κοινοτικών συμβουλίων της επαρχίας Λεμεσού. Ο ύποπτος νοσηλεύεται υπό φρούρηση στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, ο 29χρονος που συνελήφθη στην Πάφο μετά από τροχαίο και όπως διαπιστώθηκε, εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Η σημερινή διαδικασία στο νοσοκομείο δεν ολοκληρώθηκε και το δικαστήριο επιφύλαξε για αύριο την απόφαση του σε σχέση με το αίτημα για οκταήμερη προσωποκράτηση του.

Οι 17 διαρρήξεις διαπράχθηκαν σε κτίρια κοινοτικών συμβουλίων της επαρχίας Λεμεσού, το χρονικό διάστημα μεταξύ Σεπτεμβρίου και Δεκεμβρίου 2021 και σύμφωνα με τα στοιχεία που εξετάζει η Αστυνομία, συνολικά κλάπηκε περιουσία ύψους €16.656.

Σε δύο δε περιπτώσεις, πιστωτικές κάρτες, που φαίνεται να κλάπηκαν από τα γραφεία κοινοτικών συμβουλίων, χρησιμοποιήθηκαν σε αυτόματες ταμειακές μηχανές τραπεζών και αποσπάστηκαν χρηματικά ποσά.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top