Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – «Ξεψύχησαν» μετά από τροχαίο ο 26χρονος Αβραάμ και ο 24χρονος Πρόδρομος

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – «Ξεψύχησαν» μετά από τροχαίο ο 26χρονος Αβραάμ και ο 24χρονος Πρόδρομος

Άλλη μια τραγωδία γράφτηκε το βράδυ της Κυριακής (9/1) στην άσφαλτο, αφού «ξεψύχησαν» δύο νεαρά παιδιά.

Νεκροί από την τροχαία σύγκρουση στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου είναι οι Πρόδρομος Θεμιστοκλέους και Αβραάμ Αλεξάνδρου 24 και 26 ετών αντίστοιχα.

Τα δύο πρόσωπα επέβαιναν σε όχημα που οδηγούσε 28χρονη, η οποία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στις 20:30, όταν σύμφωνα με την Αστυνομία η 28χρονη απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό ν’ ανατραπεί και να συγκρουστεί με λεωφορείο.

Τα τρία πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο των δύο νεαρών.

Τα ακριβή αίτια θανάτου τους θα διαφανούν κατά τις νενομισμένες νεκροτομές επί των σορών τους.

Δείτε το βίντεο εδώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πιστεύω στις προοπτικές της κυπριακής αμυντικής βιομηχανίας» - Συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Α. Κουμπέλιους ο ΠτΔ

«Πιστεύω στις προοπτικές της κυπριακής αμυντικής βιομηχανίας» - Συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Α. Κουμπέλιους ο ΠτΔ

Συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για την Άμυνα κ. Άντριους Κουμπέλιους είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την οποία υπογραμμίστηκε η μεγάλη σημασία για την ΕΕ στο σύνολο της,  της ενίσχυσης της ρήτρας περί αμοιβαίας συνδρομής στη βάση του άρθρου 42,7 της ΣΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE