Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – «Ξεψύχησαν» μετά από τροχαίο ο 26χρονος Αβραάμ και ο 24χρονος Πρόδρομος

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – «Ξεψύχησαν» μετά από τροχαίο ο 26χρονος Αβραάμ και ο 24χρονος Πρόδρομος

Άλλη μια τραγωδία γράφτηκε το βράδυ της Κυριακής (9/1) στην άσφαλτο, αφού «ξεψύχησαν» δύο νεαρά παιδιά.

Νεκροί από την τροχαία σύγκρουση στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου είναι οι Πρόδρομος Θεμιστοκλέους και Αβραάμ Αλεξάνδρου 24 και 26 ετών αντίστοιχα.

Τα δύο πρόσωπα επέβαιναν σε όχημα που οδηγούσε 28χρονη, η οποία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στις 20:30, όταν σύμφωνα με την Αστυνομία η 28χρονη απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό ν’ ανατραπεί και να συγκρουστεί με λεωφορείο.

Τα τρία πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο των δύο νεαρών.

Τα ακριβή αίτια θανάτου τους θα διαφανούν κατά τις νενομισμένες νεκροτομές επί των σορών τους.

Δείτε το βίντεο εδώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE