Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – «Ξεψύχησαν» μετά από τροχαίο ο 26χρονος Αβραάμ και ο 24χρονος Πρόδρομος

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – «Ξεψύχησαν» μετά από τροχαίο ο 26χρονος Αβραάμ και ο 24χρονος Πρόδρομος

Άλλη μια τραγωδία γράφτηκε το βράδυ της Κυριακής (9/1) στην άσφαλτο, αφού «ξεψύχησαν» δύο νεαρά παιδιά.

Νεκροί από την τροχαία σύγκρουση στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου είναι οι Πρόδρομος Θεμιστοκλέους και Αβραάμ Αλεξάνδρου 24 και 26 ετών αντίστοιχα.

Τα δύο πρόσωπα επέβαιναν σε όχημα που οδηγούσε 28χρονη, η οποία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στις 20:30, όταν σύμφωνα με την Αστυνομία η 28χρονη απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό ν’ ανατραπεί και να συγκρουστεί με λεωφορείο.

Τα τρία πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο των δύο νεαρών.

Τα ακριβή αίτια θανάτου τους θα διαφανούν κατά τις νενομισμένες νεκροτομές επί των σορών τους.

Δείτε το βίντεο εδώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE