«Λουκέτο» σε οίκο ανοχής επειδή εντοπίστηκε πελάτης χωρίς πιστοποιητικό

«Λουκέτο» σε οίκο ανοχής επειδή εντοπίστηκε πελάτης χωρίς πιστοποιητικό

«Λουκέτο» έβαλαν οι αρχές σε οίκο ανοχής στην Κρήτη καθώς διαπιστώθηκε πως παραβίασε τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, κατά τη διάρκεια των χθεσινών ελέγχων των αστυνομικών εντοπίστηκε ένας οίκος ανοχής στα Χανιά που είχε δώσει την άδεια εισόδου σε πελάτη που δεν είχε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Οι αρχές βεβαίωσαν πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη ενώ ανέστειλαν την λειτουργία του για 15 ημέρες. Παράλληλα, κόπηκε πρόστιμο ύψους 300 ευρώ στον πελάτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Το ηχηρό μήνυμα των καλπών, το «ηθικό έρισμα» του ΔΗΣΥ και το πρόωρο φάντασμα των Προεδρικών

Νίκος Αναστασιάδης: Το ηχηρό μήνυμα των καλπών, το «ηθικό έρισμα» του ΔΗΣΥ και το πρόωρο φάντασμα των Προεδρικών

Ξεκάθαρα μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, έστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με παρέμβαση του στο κρατικό ραδιόφωνο, την ώρα που το πολιτικό σκηνικό βρίσκεται σε αναβρασμό μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της περασμένης Κυριακής.

BEST OF TOTHEMAONLINE