Οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών με διαρρηκτικά εργαλεία στην κατοχή του - Υπό κράτηση 32χρονος

Οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών  με διαρρηκτικά εργαλεία στην κατοχή του - Υπό κράτηση 32χρονος

Διάταγμα διήμερης κράτησης εναντίον 32χρονου εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου για υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, παράνομης κατοχής περιουσίας και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά την διάρκεια της νύχτας, ενώ δεύτερο πρόσωπο, ηλικίας 37 ετών, που είχε συλληφθεί αφέθηκε ελεύθερος.


Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, στις 8 Ιανουαρίου 2022, γύρω στις 22:00 το βράδυ στη Χλώρακα ανέκοψαν για έλεγχο όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα. Ο οδηγός ήταν 32χρονος, ενώ συνεπιβάτης ήταν 37χρονος ομοεθνής του.

Σε προκαταρκτική εξέταση ναρκωτικών ουσιών που έγινε στον οδηγό διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος ήταν θετικός. Απ’ αυτόν λήφθηκε δεύτερο δείγμα το οποίο θα σταλεί για σκοπούς εργαστηριακής εξέτασης στο Γενικό Χημείο του Κράτους. 


Επίσης σε περαιτέρω έρευνα που έγινε στο όχημα εντοπίστηκαν αρκετά αντικείμενα τα οποία, όπως ανέφερε ο κ. Ιωάννου, πιστεύεται ότι είναι προϊόντα διαρρήξεων και κλοπών. Τα δύο πρόσωπα δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για τα ανευρεθέντα.
 
Τα δύο πρόσωπα μεταφέρθηκαν στον αστυνομικό σταθμό όπου ο 37χρονος απολύθηκε της κράτησης του, ενώ ο 32χρονος οδηγήθηκε χτες στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα προσωποκράτησης για δύο ημέρες. Την υπόθεση διερευνούν η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου ) και το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE