Πελεκάνος για τη συνάντηση ΠτΔ με αντιπροσωπεία της ΣΕΚ

Πελεκάνος για τη συνάντηση ΠτΔ με αντιπροσωπεία της ΣΕΚ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τη νέα Γραμματεία της ΣΕΚ, στην παρουσία των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αντηλλάγησαν απόψεις, μεταξύ άλλων, για θέματα της επικαιρότητας, όπως είναι οι εξελίξεις με την πανδημία, η διαχείριση της αύξησης των τιμών της ενέργειας, οι χρεώσεις των τραπεζών, η πορεία των μεταρρυθμίσεων, η τηλεργασία, ο εθνικός κατώτατος μισθός και η μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συνεχάρη τη νέα Γραμματεία της ΣΕΚ για την ανανέωση της εντολής που έλαβε από το Παγκύπριο Συνέδριο και ευχήθηκε καλή και παραγωγική χρονιά στους ίδιους, αλλά και στα μέλη της συντεχνίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση που αφορά τον Δήμαρχο Πάφου, όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η Λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας, Μαρίνα Χριστοδουλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE