Αποχωρεί από Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του ΟΚΥπΥ ο Χρίστης Λοϊζίδης

Αποχωρεί από Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του ΟΚΥπΥ ο Χρίστης Λοϊζίδης

Την πρόθεση του να αποχωρήσει από Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του ΟΚΥπΥ, εξέφρασε μέσα από ανακοίνωση του ο Χρίστης Λοϊζίδης.

Αυτούσια ανακοίνωση:

Έχω πληροφορήσει τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας για την πρόθεσή μου να αποχωρήσω έως το τέλος του μήνα από την θέση του Γενικού Εκτελεστικού Διευθυντή του ΟΚΥπΥ.
Θα συνεχίσω την επαγγελματική μου πορεία σε πολυεθνική εταιρεία.
Με απόλυτο σεβασμό και εμπιστοσύνη προς το Ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό του Οργανισμού μας αποχωρώ από τον ΟΚΥπΥ βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε επιτυχώς να διαχειριστούμε τις συνέπειες της πανδημίας .
Παραμένω στην διάθεση του Οργανισμού για οτιδήποτε απαιτηθεί για την ομαλή μεταβίβαση των ευθυνών και αρμοδιοτήτων μου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

Την ετοιμότητα του για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για λύση του Κυπριακού, από το σημείο όπου είχαν διακοπεί το 2017, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το βήμα της 81ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.