Χανιά: Μαχητικό F-16 βγήκε εκτός διαδρόμου - Σώοι οι πιλότοι

Χανιά: Μαχητικό F-16 βγήκε εκτός διαδρόμου - Σώοι οι πιλότοι

Εκτός διαδρόμου βγήκε πολεμικό της 115ης Πτέρυγας Μάχης στο διεθνές αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» στα Χανιά. Οι χειριστές δεν τραυματίστηκαν και εξήλθαν από το αεροσκάφος αβλαβείς, ενώ στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι υπηρεσίες διάσωσης, όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, αεροσκάφος F-16D Block52+ της 115ης Πτέρυγας Μάχης στα Χανιά ξέφυγε, κατά τη διάρκεια της τροχοδρόμησής του, νωρίτερα τη Δευτέρα, κατά τις 14:00.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι το F-16D Block52+ δεν έχει υποστεί σοβαρές ζημιές.

Ωστόσο, το περιστατικό προκάλεσε προβλήματα στη λειτουργία του διεθνούς αεροδρομίου «Ιωάννης Δασκαλογιάννης».

Ο κεντρικός του διάδρομος τέθηκε εκτός χρήσης, πράγμα που προκάλεσε καθυστερήσεις σε πτήσεις από και προς τα Χανιά.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι μέρος των προβλημάτων είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE