ΠΑΦΟΣ: Υπο κράτηση 42χρονος για διαρρήξεις και κλοπές

ΠΑΦΟΣ: Υπο κράτηση 42χρονος για διαρρήξεις και κλοπές

Υπό κράτηση τέθηκε 42χρονος ως ύποπτος για δύο υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.


Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου ο 42χρονος φέρεται να ενέχεται σε δύο υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που διεπράχθησαν τις προηγούμενες ημέρες στην επαρχία Πάφου και αφορούν μεταλλικές σκαλωσιές και εξαρτήματα καθώς και εξοπλισμό εστιατορίου.

Συγκεκριμένα στις 6 Ιανουαρίου 2022 καταγγέλθηκε ότι άγνωστο πρόσωπο απέσπασε από την Βιοτεχνική της Αγίας Μαρινούδας, από περιφραγμένο χώρο εργοληπτικής εταιρείας και από την αποθήκη της αριθμό μεταλλικών σκαλωσιών και εξαρτήματα συνολικής αξίας 10.000 ευρώ.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά εστιατόριο στη Χλώρακα από την οποία ο φερόμενος ως ύποπτος, σύμφωνα και με την καταγγελία του ιδιοκτήτη, φέρεται να απέσπασε εξοπλισμό αξίας 12.850 ευρώ.

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου μετέβησαν στην σκηνή άμεσα και στις δύο περιπτώσεις όπου συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Από περαιτέρω εξετάσεις προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 42χρονου, ο οποίος συνελήφθη χτες Δευτέρα και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE