Λύπη για τον θάνατο Σασόλι εκφράζει ο ΠτΔ και η Αννίτα Δημητρίου

Λύπη για τον θάνατο Σασόλι εκφράζει ο ΠτΔ και η Αννίτα Δημητρίου

Τη λύπη τους για τον θάνατο του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νταβίντ Σασόλι εκφράζουν με αναρτήσεις τους στο Twitter ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης και η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου.

Στην ανάρτησή του, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναφέρει ότι το έργο του Σασόλι για τον εκσυγχρονισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ήταν «οραματικό» ενώ λέει ότι οι σκέψεις του είναι με την οικογένειά του, τους φίλους και τους συναδέλφους του.

Σε «πολύτιμο μέλος» που έχασε η ευρωπαϊκή οικογένεια, αναφέρεται από την πλευρά της η Πρόεδρος της Βουλής και εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους φίλους του Σασόλι.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Χαιρετίζουμε τη χθεσινή αναφορά στο κοινό ανακοινωθέν στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ, μια αναφορά που αποτελεί προσήλωση στο διεθνές δίκαιο την οποία επιδιώκουμε και θεωρούμε ως θωράκιση και πυξίδα, είπε απόψε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE