Λύπη για τον θάνατο Σασόλι εκφράζει ο ΠτΔ και η Αννίτα Δημητρίου

Λύπη για τον θάνατο Σασόλι εκφράζει ο ΠτΔ και η Αννίτα Δημητρίου

Τη λύπη τους για τον θάνατο του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νταβίντ Σασόλι εκφράζουν με αναρτήσεις τους στο Twitter ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης και η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου.

Στην ανάρτησή του, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναφέρει ότι το έργο του Σασόλι για τον εκσυγχρονισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ήταν «οραματικό» ενώ λέει ότι οι σκέψεις του είναι με την οικογένειά του, τους φίλους και τους συναδέλφους του.

Σε «πολύτιμο μέλος» που έχασε η ευρωπαϊκή οικογένεια, αναφέρεται από την πλευρά της η Πρόεδρος της Βουλής και εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους φίλους του Σασόλι.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE