Λύπη για τον θάνατο Σασόλι εκφράζει ο ΠτΔ και η Αννίτα Δημητρίου

Λύπη για τον θάνατο Σασόλι εκφράζει ο ΠτΔ και η Αννίτα Δημητρίου

Τη λύπη τους για τον θάνατο του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νταβίντ Σασόλι εκφράζουν με αναρτήσεις τους στο Twitter ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης και η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου.

Στην ανάρτησή του, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναφέρει ότι το έργο του Σασόλι για τον εκσυγχρονισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ήταν «οραματικό» ενώ λέει ότι οι σκέψεις του είναι με την οικογένειά του, τους φίλους και τους συναδέλφους του.

Σε «πολύτιμο μέλος» που έχασε η ευρωπαϊκή οικογένεια, αναφέρεται από την πλευρά της η Πρόεδρος της Βουλής και εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους φίλους του Σασόλι.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τον U Thant στον Γκουτέρες: Οι επισκέψεις των ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο και οι ηγέτες που συνάντησαν – Οι σταθμοί στην ιστορία του Κυπριακού

Από τον U Thant στον Γκουτέρες: Οι επισκέψεις των ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο και οι ηγέτες που συνάντησαν – Οι σταθμοί στην ιστορία του Κυπριακού

Η παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο αποτελεί πάντοτε γεγονός με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς τέτοιες επισκέψεις πραγματοποιούνται μόνο σε περιόδους που διαμορφώνονται σημαντικές εξελίξεις στο Κυπριακό ή όταν καταβάλλεται σοβαρή προσπάθεια για επανεκκίνηση των διαπραγματεύσεων.