Φανερά συγκινημένος ο Χριστοδουλίδης – «Είμαι περήφανος για το Υπουργείο Εξωτερικών» - ΒΙΝΤΕΟ

Φανερά συγκινημένος ο Χριστοδουλίδης – «Είμαι περήφανος για το Υπουργείο Εξωτερικών» - ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν είναι καθόλου εύκολη η σημερινή μέρα» δήλωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραδίδοντας το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Εξωτερικών στον Ιωάννη Κασουλίδη.

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος αλλά και πολύ περήφανος», δήλωσε.

«Θα ήθελα να πω πολλά, αλλά δεν υπάρχει χρόνος» είπε χαρακτηριστικά.

«Καλή επιτυχία στον κ. Κασουλίδη. Είμαι απόλυτα βέβαιος για την επιτυχία του», πρόσθεσε.

Ευχαρίστησε τέλος, θερμά τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για την στενή συνεργασία.

«Είπα ότι φεύγω με λύπη. Τελικά το συναίσθημα που νιώθω είναι τις χαρμολύπης. Κάθε φορά που κλείνει ένας κύκλος και για εμένα κλείνει ένας κύκλος 23 ετών, ανοίγει πάντα ένας άλλος. Εύχομαι αυτός όποιος κι αν είναι να είναι καλύτερος και πιο ελπιδοφόρος», κατέληξε ο κ. Χριστοδουλίδης.

Από την πλευρά του, ο Ιωάννης Κασουλίδης, είπε ότι «Χαίρομαι που παραλαμβάνω το Υπουργείο από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Ήταν ένας ανήσυχος νεαρός ακόλουθος που το φαινόταν ότι έχει μέλλον».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Μεταβαίνει στη Μολδαβία - Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της ΚΔ στη χώρα

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Μεταβαίνει στη Μολδαβία - Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της ΚΔ στη χώρα

Οι διμερείς σχέσεις Κύπρου – Μολδαβίας, η ενταξιακή πορεία της Μολδαβίας στην ΕΕ, οι περιφερειακές εξελίξεις, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό θα είναι ανάμεσα στα θέματα που θα απασχολήσουν τις συνομιλίες που θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την Πρόεδρο της Μολδαβίας, κατά τη σημερινή, πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Μολδαβία.

BEST OF TOTHEMAONLINE