Φανερά συγκινημένος ο Χριστοδουλίδης – «Είμαι περήφανος για το Υπουργείο Εξωτερικών» - ΒΙΝΤΕΟ

Φανερά συγκινημένος ο Χριστοδουλίδης – «Είμαι περήφανος για το Υπουργείο Εξωτερικών» - ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν είναι καθόλου εύκολη η σημερινή μέρα» δήλωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραδίδοντας το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Εξωτερικών στον Ιωάννη Κασουλίδη.

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος αλλά και πολύ περήφανος», δήλωσε.

«Θα ήθελα να πω πολλά, αλλά δεν υπάρχει χρόνος» είπε χαρακτηριστικά.

«Καλή επιτυχία στον κ. Κασουλίδη. Είμαι απόλυτα βέβαιος για την επιτυχία του», πρόσθεσε.

Ευχαρίστησε τέλος, θερμά τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για την στενή συνεργασία.

«Είπα ότι φεύγω με λύπη. Τελικά το συναίσθημα που νιώθω είναι τις χαρμολύπης. Κάθε φορά που κλείνει ένας κύκλος και για εμένα κλείνει ένας κύκλος 23 ετών, ανοίγει πάντα ένας άλλος. Εύχομαι αυτός όποιος κι αν είναι να είναι καλύτερος και πιο ελπιδοφόρος», κατέληξε ο κ. Χριστοδουλίδης.

Από την πλευρά του, ο Ιωάννης Κασουλίδης, είπε ότι «Χαίρομαι που παραλαμβάνω το Υπουργείο από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Ήταν ένας ανήσυχος νεαρός ακόλουθος που το φαινόταν ότι έχει μέλλον».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE