Φανερά συγκινημένος ο Χριστοδουλίδης – «Είμαι περήφανος για το Υπουργείο Εξωτερικών» - ΒΙΝΤΕΟ

Φανερά συγκινημένος ο Χριστοδουλίδης – «Είμαι περήφανος για το Υπουργείο Εξωτερικών» - ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν είναι καθόλου εύκολη η σημερινή μέρα» δήλωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραδίδοντας το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Εξωτερικών στον Ιωάννη Κασουλίδη.

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος αλλά και πολύ περήφανος», δήλωσε.

«Θα ήθελα να πω πολλά, αλλά δεν υπάρχει χρόνος» είπε χαρακτηριστικά.

«Καλή επιτυχία στον κ. Κασουλίδη. Είμαι απόλυτα βέβαιος για την επιτυχία του», πρόσθεσε.

Ευχαρίστησε τέλος, θερμά τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για την στενή συνεργασία.

«Είπα ότι φεύγω με λύπη. Τελικά το συναίσθημα που νιώθω είναι τις χαρμολύπης. Κάθε φορά που κλείνει ένας κύκλος και για εμένα κλείνει ένας κύκλος 23 ετών, ανοίγει πάντα ένας άλλος. Εύχομαι αυτός όποιος κι αν είναι να είναι καλύτερος και πιο ελπιδοφόρος», κατέληξε ο κ. Χριστοδουλίδης.

Από την πλευρά του, ο Ιωάννης Κασουλίδης, είπε ότι «Χαίρομαι που παραλαμβάνω το Υπουργείο από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Ήταν ένας ανήσυχος νεαρός ακόλουθος που το φαινόταν ότι έχει μέλλον».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «αργή δυναμική» του ΟΗΕ και τα όρια της υπομονής

Κυπριακό: Η «αργή δυναμική» του ΟΗΕ και τα όρια της υπομονής

Οι δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρίας Άνγκελα Ολγκίν, στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, αποτυπώνουν με σαφήνεια το σημείο στο οποίο βρίσκεται σήμερα το Κυπριακό: ούτε σε αδιέξοδο, ούτε όμως και σε τροχιά ουσιαστικής επανεκκίνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE