«Ο γάρος της ημέρας»: Λεωφορείο παίρνει τα παιδιά απ’ το σχολείο στη μέση του δρόμου – Επανειλημμένη «κατάληψη» parking από ασυνείδητο οδηγό  

«Ο γάρος της ημέρας»: Λεωφορείο παίρνει τα παιδιά απ’ το σχολείο στη μέση του δρόμου – Επανειλημμένη «κατάληψη» parking από ασυνείδητο οδηγό   

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε το παρκάρισμα οδηγού απέναντι από Γυμνάσιο στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, πολίτης έκανε ανάρτηση στη σελίδα του Facebook, «γάρος της ημέρας», αναφέροντας πως ο οδηγός εκείνος έκανε «κατάληψη» τη μοναδική θέση στάθμευσης μιας παλιάς πολυκατοικίας στην οποία πάνε παιδιά με αναπτυξιακές διαταραχές.

«Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν είναι η πρώτη φορά που κλείνει τον χώρο στάθμευσης», σημείωσε ο πολίτης που έκανε την ανάρτηση.

Ωστόσο στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση, δημοσιεύτηκε φωτογραφία από το σημείο η οποία δείχνει τον οδηγό λεωφορείου να αναγκάζεται να παραλάβει τα παιδιά από το Γυμνάσιο στη μέση του δρόμου αφού ο πιο πάνω οδηγός είχε κλείσει το parking εκεί.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE