«Ο γάρος της ημέρας»: Λεωφορείο παίρνει τα παιδιά απ’ το σχολείο στη μέση του δρόμου – Επανειλημμένη «κατάληψη» parking από ασυνείδητο οδηγό  

«Ο γάρος της ημέρας»: Λεωφορείο παίρνει τα παιδιά απ’ το σχολείο στη μέση του δρόμου – Επανειλημμένη «κατάληψη» parking από ασυνείδητο οδηγό   

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε το παρκάρισμα οδηγού απέναντι από Γυμνάσιο στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, πολίτης έκανε ανάρτηση στη σελίδα του Facebook, «γάρος της ημέρας», αναφέροντας πως ο οδηγός εκείνος έκανε «κατάληψη» τη μοναδική θέση στάθμευσης μιας παλιάς πολυκατοικίας στην οποία πάνε παιδιά με αναπτυξιακές διαταραχές.

«Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν είναι η πρώτη φορά που κλείνει τον χώρο στάθμευσης», σημείωσε ο πολίτης που έκανε την ανάρτηση.

Ωστόσο στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση, δημοσιεύτηκε φωτογραφία από το σημείο η οποία δείχνει τον οδηγό λεωφορείου να αναγκάζεται να παραλάβει τα παιδιά από το Γυμνάσιο στη μέση του δρόμου αφού ο πιο πάνω οδηγός είχε κλείσει το parking εκεί.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE