Νέα σύλληψη για τα επεισόδια στη Χλώρακα - Χειροπέδες σε 21χρονο

Νέα σύλληψη για τα επεισόδια στη Χλώρακα - Χειροπέδες σε 21χρονο

Στη σύλληψη ενός ακόμη προσώπου, ηλικίας 21 ετών προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων οχλαγωγίας και συμπλοκής που διαπράχθηκαν στην Πάφο και στη Χλώρακα, στις 3 και 4 Ιανουαρίου, 2022, αντίστοιχα.

Ο 21χρονος συνελήφθη το μεσημέρι σήμερα δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Μέχρι στιγμής για τις δύο υποθέσεις συνελήφθησαν 14 πρόσωπα. Για την υπόθεση οχλαγωγίας της 3ης Ιανουαρίου, συνολικά συνελήφθησαν 13 πρόσωπα, ενώ σχετικά με την οχλαγωγία της 4ης Ιανουαρίου, συνελήφθησαν τρία πρόσωπα, εκ των οποίων τα δύο τελούν υπό κράτηση και για τις δύο υποθέσεις.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE