Νέα σύλληψη για τα επεισόδια στη Χλώρακα - Χειροπέδες σε 21χρονο

Νέα σύλληψη για τα επεισόδια στη Χλώρακα - Χειροπέδες σε 21χρονο

Στη σύλληψη ενός ακόμη προσώπου, ηλικίας 21 ετών προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων οχλαγωγίας και συμπλοκής που διαπράχθηκαν στην Πάφο και στη Χλώρακα, στις 3 και 4 Ιανουαρίου, 2022, αντίστοιχα.

Ο 21χρονος συνελήφθη το μεσημέρι σήμερα δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Μέχρι στιγμής για τις δύο υποθέσεις συνελήφθησαν 14 πρόσωπα. Για την υπόθεση οχλαγωγίας της 3ης Ιανουαρίου, συνολικά συνελήφθησαν 13 πρόσωπα, ενώ σχετικά με την οχλαγωγία της 4ης Ιανουαρίου, συνελήφθησαν τρία πρόσωπα, εκ των οποίων τα δύο τελούν υπό κράτηση και για τις δύο υποθέσεις.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE