Σε προ-κορωνοϊού επίπεδα τα έσοδα από τον τουρισμό τον Οκτώβριο του 2021

Σε προ-κορωνοϊού επίπεδα τα έσοδα από τον τουρισμό τον Οκτώβριο του 2021

Σε επίπεδα προ-κορωνοϊού έφτασαν τα έσοδα από τον τουρισμό τον Οκτώβριο του 2021, φτάνοντας τα €310,2 εκατομμύρια σε σύγκριση με μόλις €77,4 εκατ. τον Οκτώβριο του 2020 και €299,4 εκατ. τον αντίστοιχο μήνα του 2019.


Σημειώνεται ότι ο Οκτώβριος του 2021 κατέγραψε τη μεγαλύτερη εισροή τουριστών στην Κύπρο από την έναρξη της πανδημίας, με 361.638 τουρίστες.

Τα έσοδα από τον τουρισμό τον Οκτώβριο του 2021 παρουσίασαν ποσοστιαία μεταβολή 300,8% σε σύγκριση με τον Οκτώβριο του 2020 και 3,6% σε σύγκριση με τον Οκτώβριο του 2019.

Για την περίοδο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου 2021, τα έσοδα από τον τουρισμό υπολογίζονται σε €1.35 δις, σε σύγκριση με €0,38 δις την αντίστοιχη περίοδο του 2020, σημειώνοντας αύξηση 260,2% και μείωση 46,5% σε σχέση με την προ-κορωνοϊού εποχή (Ιανουάριος– Οκτώβριος 2019, €2,53 δις).

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE