LIFESTYLE

Το τελευταίο μήνυμα του αδελφού της Μαρίας Έλενας - Συγκινεί τους φίλους της στρογγυλής θεάς

Το τελευταίο μήνυμα του αδελφού της Μαρίας Έλενας - Συγκινεί τους φίλους της στρογγυλής θεάς

Με λύπη και βαθιά συγκίνηση διάβασε πριν λίγο ο φίλαθλος κόσμος της Κύπρου, την επιστολή του άσου των γηπέδων, Κούλλη Παύλου, που βγάζει τα εσώψυχα του στη φόρα, μέσα από το τελευταίο του status update στο FB.

Ομολογουμένως ο ποδοσφαιριστής ήταν και είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά του κυπριακού ποδοσφαίρου, όχι μόνο από στον κόσμο της ΑΕΚ αλλά και στους φίλους των άλλων ομάδων.

Κρίμα, που η πορεία του στην ομάδα που αγάπησε κι αφιέρωσε σημαντικό μέρος της ζωής του, τελειώνει με αυτόν τον τρόπο, αλλά σίγουρα το όνομά του, έχει ήδη σφραγίσει τις πιο λαμπρές σελίδες στην ιστορία της ομάδας του Κίμωνα.

Να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία, με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Διαβάστε τι γράφει σήμερα ο Κούλλης Παύλου:

«Προς όλους τους ΑΕΚτζήδες

Αγαπητοί μου φίλοι,

Παρά την μεγάλη συναισθηματική φόρτιση των τελευταίων ημερών λόγω της πρόωρης αποχώρησής μου από την ΑΕΚ, δεν θα μπορούσα να μην απευθυνθώ προς εσάς, αφού περάσαμε 20 χρόνια μαζί, ανεβαίνοντας ένα βουνό, του οποίου η κορυφή στην αρχή μας φάνταζε απομακρυσμένη και απρόσιτη, αλλά πλέον είναι πολύ κοντά και προσιτή.

Στη διαδρομή αυτή είχα την τύχη να αγωνιστώ σε 2 Τελικούς Κυπέλου, κατακτώντας μάλιστα με την ΑΕΚ το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας της το 2004. Είχα επίσης την τιμή να μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ με τα χρώματα της AEK το 2012, στην πρώτη συμμετοχή Κυπριακής Ομάδας στους ομίλους του Europa League. Και τέλος, είχα την χαρά να συμμετάσχω φέτος στην πιο επιτυχημένη χρονιά της ΑΕΚ στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα, όπου για πρώτη φορά τερμάτισε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Δεν μπορώ να σας περιγράψω το πόσο δύσκολη μου είναι η συγγραφή αυτής της επιστολής. Οι αναμνήσεις αμέτρητες, τα συναισθήματα έντονα. Όταν το 1996 εγγράφηκα στην ΑΕΚ, δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα συνδεόμουν σε τόσο μεγάλο βαθμό με την ομάδα αλλά ούτε και ότι το τέλος θα ερχόταν με τέτοιο τρόπο.

Όμως, όπως γνωρίζετε καλύτερα από εμένα, κάποτε στη ζωή τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα περιμένεις. Η απόφαση της τεχνικής ηγεσίας και περισσότερο ο τρόπος με τον οποίο μου ανακοινώθηκε, με στεναχώρησαν αφάνταστα. Παρόλα αυτά, είμαι υποχρεωμένος να αποδεχτώ αυτή την απόφαση από σεβασμό προς το Σωματείο και προς εσάς.

Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που ήμουν μέλος αυτής της ομάδας για τόσα χρόνια και αποχωρώ έχοντας ήσυχη τη συνείδησή μου για τον σεβασμό που επέδειξα και για την αγάπη που ένιωσα για τη φανέλα με τον Κίμωνα στο στήθος. Αυτές τις αξίες τις θεωρούσα πάντοτε υπεράνω της οποιασδήποτε αγωνιστικής απόδοσης.

Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη και, παρά το γεγονός ότι είμαι σίγουρος πως θα είσαστε πάντοτε δίπλα στην ομάδα, σας παρακαλώ όπως δείξετε εμπιστοσύνη και στηρίξετε στη νέα χρονιά τους πρώην συμποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και τους ευχαριστώ για όλα.

Εύχομαι στην ΑΕΚ να φτάσει σύντομα στην κορυφή του βουνού και να καθιερωθεί εκεί ψηλά, όπου της αξίζει.

Στο επανιδείν,

Κούλλης Παύλου»

Στέφανος Χαραλάμπους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top