ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κατάφερε να αφαιρέσει τα κάγκελα ο Ιωάννου που απέδρασε - Εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό η Αστυνομία

Κατάφερε να αφαιρέσει τα κάγκελα ο Ιωάννου που απέδρασε - Εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό η Αστυνομία

Ανθρωποκυνηγητό εξαπέλυσε η Αστυνομία μετά την απόδραση κρατούμενου το βράδυ της Τρίτης 11 Ιανουαρίου από τον Αστυνομικό Σταθμό Ομορφίτας. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 30χρονος κρατούμενος είχε συλληφθεί χθες για υποθέσεις κακόβουλης ζημιάς και βιαιοπραγίας στην περιοχή της Σωτήρας και αναμενόταν σήμερα να βρεθεί ενώπιον δικαστηρίου.

Άξιο απορίας είναι πως ο κρατούμενος κατάφερε να αποδράσει απο το κελί, καθώς από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται να αφαίρεσε τα κάγκελα που βρίσκονται στο στοο παράθυρο και στη συνέχεια το έσπασε καταφέρνοντας να διαφύγει. Μάλιστα ο 30χρονος διέσχεισε την εσωτερική αυλή του Αστυνομικού Σταθμού φεύγοντας τελικά από το σημείο. 

Οι Αρχές ερευνούν τον τρόπο που κατάφερε ο 30χρονος να αφαιρέσει τα κάγκελα ενώ από την πρώτη στιγμή που έγινε αντιληπτή η απόδραση του έχουν αρχίσει εντατικές έρευνες για εντοπισμό του.  

Το ΤΑΕ Λευκωσίας, καταζητεί τον Στέφανο Ιωάννου, 30 ετών, φωτογραφία του οποίου δίνεται στη δημοσιότητα, προς υποβοήθηση των Αστυνομικών ερευνών, ως προς τον εντοπισμό του.

Παρακαλείται οποιεσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στον αριθμό τηλεφώνου 22802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top