Survivor spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί απόψε και η ομάδα που κερδίζει στο αγώνισμα

Survivor spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί απόψε και η ομάδα που κερδίζει στο αγώνισμα

Άλλο ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις θα παρακολουθήσουμε απόψε (12/1) στον ΣΚΑΙ τα spoilers δίνουν και παίρνουν.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι αρκετοί όμως ένας από αυτούς δεν ψηφίστηκε όσο θα ήθελε από το τηλεοπτικό κοινό και θα αναγκαστεί να αποχωρήσει.

Πέντε διάσημοι και δύο μαχητές κινδυνεύουν να φύγουν οριστικά από το παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα, ο Βαλάντης, η Ευριδίκη Παπαδοπούλου, η Μυριέλλα Κουρεντή, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ο Σταμάτης και η Παρασκευή είναι υποψήφιοι για αποχώρηση.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και αναμένεται να δούμε αν έχουν πέσει μέσα το βράδυ, η παίκτρια που απέσπασε τις λιγότερες ψήφους είναι η Παρασκευή, η οποία θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο, τους συμπαίκτες της και το μεγάλο έπαθλο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται πως τη νίκη στο αποψινό αγώνισμα θα πάρουν οι Μαχητές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE