Δίνουμε λύσεις δεν προτείνουμε...

Δίνουμε λύσεις δεν προτείνουμε...

Η FOCUS-ON GROUP, είναι ένας αμιγώς ελληνικός όμιλος επιχειρήσεων που ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή του το 2008, και παρέχει μέχρι σήμερα ολοκληρωμένες υπηρεσίες Ιnternet Development και Μarketing, επιδιώκοντας την ουσιαστική και αποδοτική προβολή των επιχειρήσεων στο διαδίκτυο.


Διαθέτουμε μεγάλο δίκτυο συνεργατών και αυτό μας επιτρέπει να παρέχουμε σε κάθε πελάτη μας όπου και αν βρίσκεται τον προσωπικό του σύμβουλο.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζεται μια επιχείρηση ώστε να αποκτήσει μια επιτυχημένη online παρουσία και χωρίζονται σε δύο βασικούς τομείς.

Στον τομέα της ανάπτυξης και σχεδιασμού (web development) όπου παρέχουμε υπηρεσίες για την κατασκευή ιστοσελίδων, ανακατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων- eshop και σχεδιασμό native mobile applications σε iOS και android λειτουργικά συστήματα.

Στον τομέα marketing όπου παρέχουμε ολοκληρωμένες στρατηγικές διαδικτυακής προβολής με υπηρεσίες όπως τοπικό marketing (Google My Business), διαφημίσεις στο Google Ads και τεχνικές S.E.O., Social Media Marketing και Development στα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα όπως Facebook, Instagram, Youtube, Linkedin κ.α.

Επιπλέον, στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις και για αυτό εξειδικευόμαστε και σε υπηρεσίες όπως web hosting, κατοχυρώση domain name, email marketing και συμβουλευτικές και εκπαιδευτικές υπηρεσίες.

Αναλαμβάνουμε έργα μικρότερης ως και αυξημένης πολυπλοκότητας, σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών μας. Αναγνωρίζουμε πως κάθε επιχείρηση είναι μοναδική και έχει τις δικές της ανάγκες, για αυτό αναλαμβάνουμε και custom project που απαιτούν εξειδικευμένο σχεδιασμό και ειδική μελέτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι ιρανικές επιθέσεις έχουν σκοτώσει 13 ανθρώπους και έχουν προκαλέσει τον τραυματισμό άλλων 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE