Φωτιά σε υπό ανακαίνιση ξενοδοχείο κινητοποίησε την Πυροσβεστική στη Λεμεσό

Φωτιά σε υπό ανακαίνιση ξενοδοχείο κινητοποίησε την Πυροσβεστική στη Λεμεσό

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 12ης Ιανουαρίου 2022 μέχρι και τις 06.00 της 13ης Ιανουαρίου 2022 ανταποκρίθηκε σε 15 κλήσεις για βοήθεια , 6 πυρκαγιές , 8 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

Η ώρα 15.39 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μηχανοστάσιο πισίνας σε υπό ανακαίνιση ξενοδοχείο, χωρίς την παρουσία θαμώνων, στη Λεμεσό.

Η πυρκαγιά τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο με την ανταπόκριση τριών πυροσβεστικών οχημάτων από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λεμεσού.

Τα αίτια της πυρκαγιάς φαίνεται να προήλθαν από εργασίες οι οποίες γίνονταν στο χώρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE