Survivor: Αυτά είναι τα πόσα που καλούνται να πληρώσουν διάσημοι και μαχητές αν αποχωρήσουν οικειοθελώς

Survivor: Αυτά είναι τα πόσα που καλούνται να πληρώσουν διάσημοι και μαχητές αν αποχωρήσουν οικειοθελώς

Μια αποκάλυψη έγινε από τον Γιώργο Κατσαούνη στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor.

Ο παίκτης των Μαχητών αποκάλυψε πως οι Μπλε έστησαν τον δεύτερο αγώνα ασυλίας προκειμένου να βγάλουν στον τάκο την Παρασκευή Σταματοπούλου, η οποία ήθελε να αποχωρήσει, καθώς οι συνθήκες στον Άγιο Δομίνικο την δυσκόλεψαν αρκετά.

Το πρωί της Πέμπτης ο Γρηγόρης Μπάκας στην εκπομπή «Το Πρωινό» εξήγησε τον λόγο που οι «Μαχητές» έστησαν τον αγώνα και τον λόγο που η Παρασκευή Σταματόπουλου δεν επέλεξε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Τα συμβόλαια που υπογραφούν οι παίκτες πριν φύγουν για το Survivor περιλαμβάνουν υψηλές ρήτρες. Αν ένας Μαχητής φύγει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης καλείται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να πληρώσει 30.000 στην παραγωγή. Από την άλλη αν ο παίκτης ανήκει στην ομάδα των Διασήμων το ποσό αυτό ανεβαίνει στις 50.000 ευρώ.

Η μόνη περίπτωση που κάποιος μπορεί να φύγει οικειοθελώς χωρίς να πληρώσει την ρήτρα είναι αν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE