Χειροπέδες στον 30χρονο κρατούμενο που απέδρασε - Εντοπίστηκε στην Επαρχία Αμμοχώστου

Χειροπέδες στον 30χρονο κρατούμενο που απέδρασε - Εντοπίστηκε στην Επαρχία Αμμοχώστου

Χειροπέδες πέρασε η Αστυνομία στον 30χρονο Στέφανο Ιωάννου, ο οποίος απέδρασε από τον Αστυνομικό Σταθμό της Ομορφίτας το βράδυ της Τρίτης 11 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον 30χρονο μετά από συντονισμένη επιχείρηση της στην περιοχή Λιοπετρίου της ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου.

Οι Αρχές μετά από πληροφορία που δέχθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 13 Ιανουαρίου οργάνωσαν συντονισμένη επιχείρηση και κατάφεραν να εντοπίσουν τον 30χρονο, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταδίωξη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 30χρονος κατάφερε να αποδράσει αποδράσει από τον Αστυνομικό Σταθμό της Ομορφίτας το βράδυ της Τρίτης, ο οποίος αφαίρεσε την σιδερένια σχάρα προτού σπάσει το παράθυρο και έπειτα διέφυγε.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE