Η Κύπρος εξέδωσε 10ετές ομόλογο ύψους €1 δισ με απόδοση 1% - Στα €8 δισ οι προσφορές

Η Κύπρος εξέδωσε 10ετές ομόλογο ύψους €1 δισ με απόδοση 1% - Στα €8 δισ οι προσφορές

Στο 1% διαμορφώθηκε η απόδοση του 10ετούς ομολόγου ΕΜΤΝ, που εξέδωσε η Κυπριακή Δημοκρατία στις διεθνείς αγορές, με την έκδοση να υπερκαλύπτεται κατά σχεδόν οκτώ φορές.


Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, με την έκδοση αυτή η Κυπριακή Δημοκρατία άντλησε ποσό ύψους €1 δισεκατομμυρίου, με τις προσφορές να διαμορφώνονται στα €7,8 δισ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αρχική καθοδήγηση από τους συμβούλους της έκδοσης προνοούσε απόδοση 75 μονάδες βάσης πάνω από την τιμή αναφοράς (midswap), που αντιστοιχεί σε περίπου 1,10%, ενώ η ζήτηση φαίνεται να ώθησε καθοδικά την απόδοση η οποία υποχώρησε στις 65 μονάδες βάσεις πάνω από την τιμή αναφοράς.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.

BEST OF TOTHEMAONLINE