Η Κύπρος εξέδωσε 10ετές ομόλογο ύψους €1 δισ με απόδοση 1% - Στα €8 δισ οι προσφορές

Η Κύπρος εξέδωσε 10ετές ομόλογο ύψους €1 δισ με απόδοση 1% - Στα €8 δισ οι προσφορές

Στο 1% διαμορφώθηκε η απόδοση του 10ετούς ομολόγου ΕΜΤΝ, που εξέδωσε η Κυπριακή Δημοκρατία στις διεθνείς αγορές, με την έκδοση να υπερκαλύπτεται κατά σχεδόν οκτώ φορές.


Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, με την έκδοση αυτή η Κυπριακή Δημοκρατία άντλησε ποσό ύψους €1 δισεκατομμυρίου, με τις προσφορές να διαμορφώνονται στα €7,8 δισ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αρχική καθοδήγηση από τους συμβούλους της έκδοσης προνοούσε απόδοση 75 μονάδες βάσης πάνω από την τιμή αναφοράς (midswap), που αντιστοιχεί σε περίπου 1,10%, ενώ η ζήτηση φαίνεται να ώθησε καθοδικά την απόδοση η οποία υποχώρησε στις 65 μονάδες βάσεις πάνω από την τιμή αναφοράς.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE