Τραγωδία από τροχαίο στη Λεμεσό - Νεκρός 19χρονος εθνοφρουρός - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τραγωδία από τροχαίο στη Λεμεσό - Νεκρός 19χρονος εθνοφρουρός - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα 13/01 στο δρόμο Πλατρών-Λεμεσού, με έναν νεκρό εθνοφρουρό.

Σε θανατηφόρα τροχαία οδική σύγκρουση, που σημειώθηκε γύρω στις 2 το μεσημέρι σήμερα, έχασε τη ζωή του, ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος, 19 ετών, τέως κάτοικος Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, αυτοκίνητο που οδηγούσε επίσης 19χρονος, με συνοδηγό τον Γιαννόπουλο, στον κύριο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, σε κάποιο σημείο του δρόμου, προσέκρουσε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα και στη συνέχεια ανατράπηκε σε παρακείμενο χαντάκι.

Από τη σύγκρουση, ο άτυχος νεαρός εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του οχήματος και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο οδηγός του οχήματος, μεταφέρθηκε επίσης στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE