Φοβερό τροχαίο με ferrari στην Ελλάδα - Προσέκρουσε σε δέντρο και πήρε φωτιά - ΒΙΝΤΕΟ

Φοβερό τροχαίο με ferrari στην Ελλάδα - Προσέκρουσε σε δέντρο και πήρε φωτιά - ΒΙΝΤΕΟ

Tροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, κοντά στην περιοχή Πηγαδάκια, στην Βούλα.

Συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, όταν το υπερπολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Ferrari προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι νεκρός είναι ο αδερφός της βουλευτού Κατερίνα Μονογυιού, Τζώρτζης ηλικίας 35 ετών ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο για πρώτη φορά σήμερα.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες ο οδηγός ποροσπάθησε να αποφύγει έναν πεζό με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα να φύγει από την πορεία του και να ξεκινήσει μια τρελή πορεία . Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέρσα στη Ferrari ήταν και η συντροφός του η οποία εκτινάχθηκε από το παράθυρο μετά την σφοδρή σύγκρουση.

Η σορός του 35χρονου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Βούλας ενώ η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

 

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές: Οι αιχμές Αννίτας, ο εκνευρισμός Νικόλα, η πίεση Οδυσσέα και η «Βουλή εθνικής ενότητας» του Φειδία

Στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές: Οι αιχμές Αννίτας, ο εκνευρισμός Νικόλα, η πίεση Οδυσσέα και η «Βουλή εθνικής ενότητας» του Φειδία

Μία εβδομάδα πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο εισέρχεται στην πιο κρίσιμη και πιο φορτισμένη φάση της προεκλογικής περιόδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE