Survivor: Δυο τραγουδιστές ετοιμάζονται για Άγιο Δομίνικο

Survivor: Δυο τραγουδιστές ετοιμάζονται για Άγιο Δομίνικο

Μπορεί το Survivor να είναι ακόμη στην αρχή, όμως ήδη ετοιμάζονται οι νέες προσθήκες, οι οποίες θα είναι στους "Διάσημους".

Όπως αναφέρθηκε στο "Πάμε Δανάη", δύο τραγουδιστές ετοιμάζουν ήδη βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα αυτοί είναι ο Στέλιος Λεγάκης και η Ανδρομάχη Δημητροπούλου και θα τους δούμε σύντομα να αγωνίζονται στους διάσημους στίβους μάχης του ριάλιτι επιβίωσης.

Πηγή: yupiii.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE