Survivor: Δυο τραγουδιστές ετοιμάζονται για Άγιο Δομίνικο

Survivor: Δυο τραγουδιστές ετοιμάζονται για Άγιο Δομίνικο

Μπορεί το Survivor να είναι ακόμη στην αρχή, όμως ήδη ετοιμάζονται οι νέες προσθήκες, οι οποίες θα είναι στους "Διάσημους".

Όπως αναφέρθηκε στο "Πάμε Δανάη", δύο τραγουδιστές ετοιμάζουν ήδη βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα αυτοί είναι ο Στέλιος Λεγάκης και η Ανδρομάχη Δημητροπούλου και θα τους δούμε σύντομα να αγωνίζονται στους διάσημους στίβους μάχης του ριάλιτι επιβίωσης.

Πηγή: yupiii.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE