Κυπριακό: Πρώτη εβδομάδα Σεπτεμβρίου οι συναντήσεις διαπραγματευτών – Αναμένεται στην Κύπρο η Ολγκίν
Την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη οι διαπραγματευτές των δύο κοινοτήτων θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις.
Συγκλονίζουν οι εικόνες, λίγα λεπτά μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο αδερφός της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης, χθες το βράδυ στη Βουλιαγμένη.
Η κόκκινη Ferrari, που μόλις είχε αγοράσει χάνει τον έλεγχο και με σφοδρότητα πέφτει σε δέντρο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.
Δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση το super car, τυλίγεται στις φλόγες, με τον 45χρονο οδηγό, Τζώρτζη Μονογυιό, εγκλωβισμένο στη θέση του. Τελευταία στιγμή η σύζυγος του καταφέρνει να βγει από το όχημα.
Διερχόμενοι οδηγοί σοκαρισμένοι σταματούν και μη μπορώντας να αντιδράσουν παρακολουθούν το όχημα που έχει τυλιχθεί στις φλόγες.
Ο κόσμος φωνάζει και προσπαθεί να καλέσει αστυνομία και πυροσβεστική για βοήθεια. Εκείνη τη στιγμή ακούγεται μια κραυγή, «αδερφέ μου!»
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις