Δυστύχημα με Ferrari: «Αδερφέ μου!» η κραυγή μπροστά στο φλεγόμενο όχημα

Δυστύχημα με Ferrari: «Αδερφέ μου!» η κραυγή μπροστά στο φλεγόμενο όχημα

Συγκλονιστικές εικόνες από το τραγικό δυστύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης που έχασε τη ζωή του ο αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού.

Συγκλονίζουν οι εικόνες, λίγα λεπτά μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο αδερφός της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης, χθες το βράδυ στη Βουλιαγμένη.

Η κόκκινη Ferrari, που μόλις είχε αγοράσει χάνει τον έλεγχο και με σφοδρότητα πέφτει σε δέντρο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση το super car, τυλίγεται στις φλόγες, με τον 45χρονο οδηγό, Τζώρτζη Μονογυιό, εγκλωβισμένο στη θέση του. Τελευταία στιγμή η σύζυγος του καταφέρνει να βγει από το όχημα.

Διερχόμενοι οδηγοί σοκαρισμένοι σταματούν και μη μπορώντας να αντιδράσουν παρακολουθούν το όχημα που έχει τυλιχθεί στις φλόγες.

Ο κόσμος φωνάζει και προσπαθεί να καλέσει αστυνομία και πυροσβεστική για βοήθεια. Εκείνη τη στιγμή ακούγεται μια κραυγή, «αδερφέ μου!»

Δείτε το βίντεο εδώ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η 5η Σεπτεμβρίου δεν αποτελεί απλώς ακόμη μία εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ΕΔΕΚ. Αποτελεί μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος-μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, όπου θα πραγματοποιηθεί το εκλογικό συνέδριο-  αναμένεται να καθορίσει, και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ΕΔΕΚ σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της.

BEST OF TOTHEMAONLINE