Δυστύχημα με Ferrari: «Αδερφέ μου!» η κραυγή μπροστά στο φλεγόμενο όχημα

Δυστύχημα με Ferrari: «Αδερφέ μου!» η κραυγή μπροστά στο φλεγόμενο όχημα

Συγκλονιστικές εικόνες από το τραγικό δυστύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης που έχασε τη ζωή του ο αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού.

Συγκλονίζουν οι εικόνες, λίγα λεπτά μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο αδερφός της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης, χθες το βράδυ στη Βουλιαγμένη.

Η κόκκινη Ferrari, που μόλις είχε αγοράσει χάνει τον έλεγχο και με σφοδρότητα πέφτει σε δέντρο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση το super car, τυλίγεται στις φλόγες, με τον 45χρονο οδηγό, Τζώρτζη Μονογυιό, εγκλωβισμένο στη θέση του. Τελευταία στιγμή η σύζυγος του καταφέρνει να βγει από το όχημα.

Διερχόμενοι οδηγοί σοκαρισμένοι σταματούν και μη μπορώντας να αντιδράσουν παρακολουθούν το όχημα που έχει τυλιχθεί στις φλόγες.

Ο κόσμος φωνάζει και προσπαθεί να καλέσει αστυνομία και πυροσβεστική για βοήθεια. Εκείνη τη στιγμή ακούγεται μια κραυγή, «αδερφέ μου!»

Δείτε το βίντεο εδώ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.