Δυστύχημα με Ferrari: «Αδερφέ μου!» η κραυγή μπροστά στο φλεγόμενο όχημα

Δυστύχημα με Ferrari: «Αδερφέ μου!» η κραυγή μπροστά στο φλεγόμενο όχημα

Συγκλονιστικές εικόνες από το τραγικό δυστύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης που έχασε τη ζωή του ο αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού.

Συγκλονίζουν οι εικόνες, λίγα λεπτά μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο αδερφός της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης, χθες το βράδυ στη Βουλιαγμένη.

Η κόκκινη Ferrari, που μόλις είχε αγοράσει χάνει τον έλεγχο και με σφοδρότητα πέφτει σε δέντρο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση το super car, τυλίγεται στις φλόγες, με τον 45χρονο οδηγό, Τζώρτζη Μονογυιό, εγκλωβισμένο στη θέση του. Τελευταία στιγμή η σύζυγος του καταφέρνει να βγει από το όχημα.

Διερχόμενοι οδηγοί σοκαρισμένοι σταματούν και μη μπορώντας να αντιδράσουν παρακολουθούν το όχημα που έχει τυλιχθεί στις φλόγες.

Ο κόσμος φωνάζει και προσπαθεί να καλέσει αστυνομία και πυροσβεστική για βοήθεια. Εκείνη τη στιγμή ακούγεται μια κραυγή, «αδερφέ μου!»

Δείτε το βίντεο εδώ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE